Mé jméno je Smrt

Mé jméno je Smrt https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485906/bmid_me-jmeno-je-smrt-D5x-485906.jpg 4 6 2

Freya série

< 3. díl

Ocitáme se na konci. Na konci všeho! Na konci veškeré magie a spousty životů. Přichází Anděl Smrti a přináší Očistec… Závěrečný díl dívčí fantasy série Freya vás zavede na Druhý břeh, do světa v Mlze, kde nahlédnete do tajů samotné Smrti. Co donutí Freyu vzdát se pozemského života a raději navěky bloudit Mlhou? Snad vzpomínky na krvavou minulost, ty mohou být kruté, ale přítomnost bodá hlouběji než nůž. A budoucnost? Ta je vždy nejistá, zvláště když vám ji nachystá samotná Pandora.... celý text

Přidat komentář

Andynka
11.03.2022 4 z 5

Skvělé zakončení série !
I když při čtení posledního dílu jsem měla velké déjà vu , že jsem už knihu s hodně podobným koncem četla. Tedy pro mě vyvrcholení celé série, nemělo takové grády.
Proto jsem snížila i hodnocení. Jinak si myslím, že kniha má i na 5*.
Ale mě prostě bavili, celé ty propletené vztahy... ten chaos, ta zlost, ta láska... Všechny postavy mi sedli. A ač je to příběh o mladé holce, tak na to při čtení zapomenete. S takovými břemeny ,co si nosí na zádech to jinak ani nejde. Než, že musela rychle dospět a jednat sama za sebe.
Za mě tedy super, jen škoda toho konce, že mu chyběla originalita. Ale jako to neznamená, že když já jsem už takový konec četla, že ho musí znát i autorka. :)

xxbarbarelaxx
18.01.2022 5 z 5

Právě jsem dočetla tento třetí a závěrečný díl. Čtení mě bavilo od první do poslední řádky. Do posledního písmene. Těšila jsem se jak autorka tuto sérii zakončí a konec byl podle mě hodně dobrý.
Za mě tedy knihu doporučuji a vlastně doporučuji celou sérii.


Štítky knihy

magie čarodějnice pro dívky pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy další knížky

Tereza Richter
česká, 1990
2017  79%Ve stínu moci
2018  88%Pandořina skříňka
2021  87%Mé jméno je Smrt

Kniha Mé jméno je Smrt je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst7x
Chci si koupit4x