Najväčší strachopud zachraňuje svet

Najväčší strachopud zachraňuje svet https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/321817/bmid_wilf-najvacsi-strachopud-zachranuje-rX5-321817.jpg 4 8 3

Fredy / Wilf série

1. díl >

Ešte donedávna sa Wilf bál plyšových zvieratiek, lezúceho hmyzu s kmitajúcimi tykadlami namiesto očí a toho, že by sa mu arašidové maslo mohlo prilepiť na podnebie. Teraz sa bojí najzloduchovatejšieho zlodušiska na svete, malého fúzatého pupkáča od susedov, ktorý sa volá Alan. Wilf je totiž najväčší strachopud a pri pohľade na svojho nového suseda sa mu trasú kolená. Veď komu by sa netriasli? Pupkáč Alan má totiž robota LRX2FL309 VERZIA 8.4 MARK III a psa Kevina Phillipsa... a spolu majú tajný diabolský plán, ako zničiť svet! A tak Wilfovi nezostane iné, iba prekonať svoj strach a nájsť spôsob, ako svet zachrániť.... celý text

Dobrodružné Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Wilf the Mighty Worrier: Saves the World , 2015


více info...

Přidat komentář

Petr13103
26.11.2022 3 z 5

Tato kniha nebyla špatná ale příběh se mi zdá tak trochu prázdný. Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdami a 3 jsou podle mě tak akorát. Kdo se mnou souhlasí ať dá like na tenhle komentář.

Monhk
15.09.2018

Syn dostal tuto knihu, a protože ještě neuměl pořádně číst, tak jsme knížku přečetli spolu. Je to vlastně první knížka, která ho chytla natolik, že si další díly přečetl SÁM. A nedočkavě čeká na další díl. Kapitoly jsou krátké, samá ilustrace, opakující se slova, takže přečtené stránky rychle přibývají...a dítko má radost, kolik toho už přečetlo. Doporučuji pro školáky 1. či 2. třídy. Jinak hodně se užívají hovorová slova, občas jsem zírala, co se tam píše, ale co....hlavně, že mládež začne číst :-)


Layss
27.12.2016 3 z 5

Knihu jsem koupila jako dárek pro mladého školáka. Abych ale věděla, co dávám darem, knihu jsem rychle také prolouskala. Líbilo se mi velké písmo pro začínající čtenáře a malůvky prolínající se příběhem. Samotný děj mne pak příliš neoslnil, ale nejsem zrovna cílovou skupinou.