The Queen Con: Golden Arrow se vrací

The Queen Con: Golden Arrow se vrací https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487555/bmid_the-queen-con-golden-arrow-se-vraci-Koz-487555.jpg 4 16 4

Frame-Up série

< 2. díl

MG Martinová se domnívala, že případ losangeleského superhrdiny Golden Arrowa už se uzavřel a ona se teď může věnovat navrhování kostýmů pro královny dragu a své hlavní profesi, psaní komiksů. Pak jí ale její partner detektiv Matteo Kildaire prozradí, že se po L. A. začínají objevovat napodobitelé Golden Arrowa i pokračovatelé drogového kartelu, který mu pomohla dostat za mříže. MG se s vervou vrací do víru událostí, jež hýbou kalifornskou metropolí. Brzy však zjistí, že tentokrát nepůjde pouze o bezpečí neznámých občanů L. A. Koho se MG nakonec rozhodne chránit? Superhrdinu Golden Arrowa, který ztělesňuje neohrožený boj za spravedlnost, o němž dosud jen četla a psala v komiksech? Svého milovaného přítele Mattea? Nebo své nejlepší kamarády Lawrence a Ryana, kteří mají k případu podezřele a nebezpečně blízko?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Queen Con , 2019


více info...

Přidat komentář

piskotjanicka
10.02.2024 5 z 5

Příběh této knihy z prostředí komiksů a královen Dragu mě nesmírně zaujal hlavně díky neobvyklé detektivní linky. Děj byl plný zvratů, akce a neskutečných mejdanů. Vse je napsané i tak, že se dostanou do obrazu i ti co komiksy nečtou. Bavilo mě i to jak komiksy vznikají. Moc hezká kniha.

kiwizak
24.06.2023 4 z 5

Kniha pokračuje v tempu té první, je čtivá, zábavná a trochu chaotická - něco jako aktuální životní situace MG. Hvězdičku snižuju kvůli konci, přišel mi takový trochu useklý, sice se vše uzavřelo, ale chtěla bych toho na závěr daleko víc. Možná v pokračování? :)


Janík511
21.06.2023 5 z 5

Tohle se opět povedlo. Já si ztrestenou MG užívám a bavila se. Brala bych další díl. Snad něco dalšího vyjde.

221B
21.08.2022 4 z 5

Pokud vás chytil první díl, tak ten další neztrácí dech a má stejné tempo.
.... A jako bonus je tam zmínka o panu Darcym, corgi, flitry, Kloboučník a nakonec se dozvíte, kdo je Golden Arrow. Dobrý, ne?

Autorovy další knížky

2021  80%Frame-Up: Zločiny podle komiksu
2022  81%The Queen Con: Golden Arrow se vrací