Pánevní dno

Pánevní dno https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/114830/panevni-dno-jak-vyuz-114830.jpg 4 4 2

Fitness série

1.vydání Každodenní trénink pro lepší tělesný pocit: prevence a pomoc při obtížích v každém věku. Posilování pánevního dna jen tak mimochodem: Jednoduché zařazení základních principů pohybu do všedního dne při sezení, stání, chůzi nebo práci. Jak si díky cvikům na pánevní dno zlepšit držení těla i celkový zdravotní stav, při bolestech v zádech a pro větší potěšení při sexu.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

Beckenboden , 2007


více info...

Přidat komentář

Jelitovna
28.03.2016 5 z 5

Je psaná pro ženy, které si najímají paní na úklid a zahradníky a které mohou využít rady typu méně sledujte telku, večer si dejte svižnou procházku, jděte včas spát a také odpoledne si dopřejte krátký spánek... Pokud vás podobné tipy, jak si zařídit život, nakrknou, z první čtvrtiny označené modře si přečtěte akorát stranu 17, kde se dozvíte o nitrobřišním tlaku, stranu 33, kde vám autorka prozradí, kdy tělo automaticky zapojí pánevní dno, přeskočte na stranu 38, na níž se píše o dýchání, a už pokračujte dál, následuje samá inspirativní praxe.

vesirena
16.03.2012 5 z 5

Kniha mne nadchla, protože je zde vysvětleno správné dýchání při cvičení a navíc trošku jinak, než jak je to zatím prezentováno u nás, snad už od Marie Terezie :o)
A co dodat- je to funkční, mám ozkoušeno s ženami při cvičení v praxi.


Štítky knihy

tělesná cvičení

Autorovy knížky

Irene Lang-Reeves
německá, 1960
2008  75%Pánevní dno

Kniha Pánevní dno je v

Přečtených5x
Knihotéce3x
Chystám se číst8x
Chci si koupit4x