Famózní

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Co najdete v knize? No samozřejmě tam nechybí mé plzeňské buchty! Můžete se těšit na makovec, kynutou bábovku, vánočku, sacher dort, pavlovu, mrkvový dort, souflé lívanečky, croissanty, pražský koláč, žemlovku, ořechové sušenky a další lahůdky. Dá se říct, že jsem knihu připravovala celý svůj život. Na receptech pracuji všude kudy chodím a i díky neustálému pečení jsem je zdokonalovala až do podoby, kterou najdete v knize. Přes 60 receptů rozdělených do osmi kapitol s úžasnými fotografiemi Barbory Lundgren, které jsme fotili v Holandsku přímo na mých oblíbených místech. Kniha vznikla i díky vaší podpoře, každý den mě inspirujete a já si toho neskutečně vážím. Doufám, že udělá radost vám i vašim blízkým....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452040/big_famozni-LX2-452040.jpg 4.629
Nahrávám...

Komentáře (8)

Kniha Famózní

mirka0586
15. března

Krásně nafocená...

IvaniceTamta
25. ledna

Mirka je skvělá ženská! Kuchařka je povedená a mám ji ráda. Ale řekla bych, že pro začínajícího kuchtíka bude menším oříškem, protože postupy nejdou do úplného detailu.

Ni.kk.i
18.09.2021

Krásná kniha od úžasné autorky. Recepty jsou skvělé a ty fotky... No nádhera! Radost pohledět a kuchtění podle ní zvládne snad každý.

mufna
11.06.2021

No recepty jsou asi dobré, ale u drtivé většiny mi tam chybí jedna hodně důležitá věc a to velikost dortové formy nebo pekáčku. Kdybych to věděla předem, knihu si nekoupím. Cukráři všude dokola opakují, jaká je cukrařina alchymie, jak je opravdu nutné přesně dodržovat gramáž jednotlivých surovin a pracovní postup a pak dostanu recepty bez základní informace. Za mě zklamání.

edith79
02.06.2021

Koupila jsem, pročetla a věnovala své dceři, která peče úžasně a já se s ní nemohu srovnávat. To ale neznamená, že některé recepty z této skvělé sladké kuchařky nezkusím.

smudlajs
15.02.2021

Naprosto úžasná kniha plná skvělých receptů. Zatím jsem jich vyzkoušela jen pár, ale myslím, že ji brzy projdu skoro celou - u některých receptů si nejsem jistá, jestli si na ně troufnu, i když zkusit se má všechno. :D Milovníkům sladkých dobrot doporučuji!

kittlerka
27.10.2020

Úžasná kniha, stejně jako autorka! Recepty jsou báječný.

markyticka
02.10.2020

Je krásná na pohled. Je to kuchařka, podle které se dají opravdu připravovat famózní zákusky. Zatím nemám samozřejmě vyzkoušeno vše - mám ji měsíc, asi, ale jsem z ní nadšená, stejně jako z její autorky. A ty fotky jsou luxusní.