Fakta a výmysly o dracích

Fakta a výmysly o dracích https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487848/fakta-a-vymysly-o-dracichf0KIwv-DyO-.jpg 4 11 5

Nejúžasnější dílo cukrové architektury je hrad vybudovaný z kostek cukru. Co myslíš, je to pravda, nebo výmysl? A co tohle? Největší ložiska dračí pochoutky krokoskály se nacházejí blízko zemského jádra. Pravda, nebo lež? Draci si dokážou olíznout loket. Fakt, nebo mýtus? Tato neobvyklá kniha obsahuje mnoho faktů a ještě více mýtů o dracích, jejich zvycích a životě. Dozvíš se, kdo vymyslel Formátovo číslo, s kým hrají draci bingo a co se učí ve škole. Pro děti od 4 let. Pro děti od 4 let.... celý text

Pro děti a mládež Pohádky Pro nejmenší
Vydáno: , Pikola
Originální název:

Fakty i plotki o smokach


více info...

Přidat komentář

DennisMoore
07.03.2024 5 z 5

Jedna z nejlepších, nejkrásnějších, nejnápaditějších, nejkouzelnějších knih, jaké jsem nejen v poslední době viděl. Máte děti? Kupte jim ji. Nemáte děti? Kupte ji sobě. Limit "od čtyř let" naštěstí ještě pořád splňuji a po prvním prolistování je mi jasné, že těmi desítkami, ne-li stovkami vtipných detailů se budu rád probírat při každé příležitosti. A při tom probírání budu nejspíš shánět další knihy Nikoly Kucharské.

muchomurka
22.04.2023 4 z 5

Tuhle si vybrala Bambulka, mě se nepozdávala, ale je skvělá. Jeden by věřil, že Ti draci opravdu žili. A Bambulka chce tuhle knížku hodně číst a i si ji hodně prohlíží úplně sama. Jsem mile překvapaná.
Knížka má krásné ilustrace, skvělý nápad a vtip. My doporučujeme.


Olihňa
07.01.2023 5 z 5

Kniha nás se synkem naprosto pohltila. Je to krásný popis světa draků, včetně jejich historie, druhů, zálib, neduhů, školy atd. Ilustrace jsou krásné. V knize objevujeme další a další souvislosti a detaily a čím déle knihu prohlížíme, tím více vtipných souvislostí nám dochází.
Autorka propustila uzdu své fantazii a do detailu vytvořila kouzelný svět draků, do kterého můžeme díky této knize vstoupit znovu a znovu.
Pro nás je to nejlepší kniha, kterou máme.
Chcete-li, vstupte do dračího světa se svými dětmi.

Ashi
27.04.2022 4 z 5

Krásně zpracované.

broskev28
20.02.2022 4 z 5

Nejsem malé dítě, a ještě netuším, co na tohle dračí leporelo nezvyklého formátu řeknou naši malí čtenáři, ale já jsem se pobavila.
Asi nejvíc se mi líbila oslava dračích narozenin a dračí škola (trénink vyhýbání se rytířům), zaujala mě i galerie slavných draků a skvělé bylo třeba vadné držení těla u draků. Dračí anatomie mě obecně velmi překvapila, ale snad nedojde k větším škodám, vzhledem k tomu, že se toto téma nevyskytuje v žádné z klasických učebnic biologie . . .