Jsem zpět

Jsem zpět https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354449/bmid_jsem-zpet-eJL-354449.jpeg 4 112 32

Evelyn Talbot série

< 2. díl

Psychiatrička Evelyn Talbot se vrací do nápravného zařízení pro nejděsivější psychopaty z celé Ameriky. Evelyn neustále myslí na svou ponurou minulost. Její bývalý přítel Jasper Moore ji unesl, mučil a málem zabil. Evelyn zmizela beze stopy. O dvacet dva let později má Evelyn stále pocit, jako by na ni ve stínu někdo číhal. A dál se věnuje svému poslání: v Hanover House se snaží pomáhat a studovat ty nejkrutější psychopatické mozky. Když je přijat nový pacient Lyman Bishop, Evelyn si uvědomí, že by mohl být ideálním kandidátem pro výzkum. Je inteligentní a důvěryhodný, velmi jí připomíná Jaspera. Sotva kdo by tipoval, že tento muž byl odsouzen za únosy a vraždy několika žen. Ale jestli Evelyn ze svých děsivých zkušeností něco pochopila, pak je to fakt, že takoví lidé bývají nejnebezpečnější...... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Omega
Originální název:

Hello Again , 2017


více info...

Přidat komentář

SimonaP
03.02.2024 3 z 5

Tak určitě lepší než první díl, i když konec fakt přehnaný a nelogický, ale číst se to dalo.

gm6219
01.01.2023 5 z 5

Na knihu jsem narazil náhodou a až po jejím dočtení jsem zjistil, že se jednalo o druhý díl, což jsem během čtení nepoznal :). Velice poutavě napsaný děj, který má spád a touha po znalosti dalšího vývoje vám nedovolí tuhle knihu odložit. Za mě super!


Pajakub47
06.08.2022 4 z 5

Až zde jsem v průběhu čtení zjistila, že se jedná o druhý díl... vůbec to ale nevadilo, z příběhu je patrné, co se předtím stalo... knížka do půlky taková průměrná, od půlky mě začala bavit a bylo těžké se odtrhnout.... líbila se mi.... čtivá, napínavá....

HYPNOS88
23.03.2021 3 z 5

Skončil jsem něco za polovinou a po půl roce to dočetl. Takže asi tak. Dobrá kniha pohltí a nepustí.

Monuli36
15.01.2021 5 z 5

Nemohla jsem knížku odložit.Doufám,že vyjde další díl.Doporučuji

ronave
15.12.2020 5 z 5

Bála jsem se, aby druhy díl nebyl horší, ale je to skvělé pokračování :-) . Napinavé a zajímavé, knihu jsem nemohla odložit. A konec? Parádní, jsem nahnuté jako kšandy :-D Už se nemůžu dočkat třetího dílu, jen jsem ho ještě nikde neobjevila...

MichaelaS081
07.12.2020 5 z 5

Kniha se mi moc líbila.

ZuzaKoza
24.11.2020 5 z 5

Uf, co k tomu napsat... Nečetla jsem první díl, ale ničemu to nevadí.. Do děje jsem se začetla hned..
Příběh je děsivý, jako takovy, přesto dost snadno uvěřitelný, protože tato tématika skutečná je..
Misty jsou děj, scény a výjevy, popsány opravdu odporně detailně, až z toho mrazí a vyvolává strašlivý pocit,u mě až zlé sny..
Dávám sice 5 hvězd, ale mám jednu výhradu.. Ten konec.. Pokud ve 3tím díle Jaspera odhalí v 1. či 2. kapitole, tak v pořádku,jinak mi konec téhle knihy sedět nebude... A to proto, že Hilltop je malé město a Jasper jako důvod, proč se objevil u Amaroka doma byl, že mu chtěl sdělit, že viděl něco podezřelého u občerstvení, tak se poptal, kde ho zastihne v ten osudný večer.. A to mi nesedí, protože ať už by se poptal kohokoliv, přece by mu každý řekl, že ho najde místní putyce, kde byl box.. A za druhé, na malém městě se hned roznese, kdo Evelyn "zachránil" a příběh, jak se tam vlastně objevil... Ale Jasper, byl v hospode "zapadnout", tam se na Amaroka vyptaval ostatních, mluvil s lidmi tam a dokonce i s chlapkem přímo u "visící Sandy", kde Amarok byl také... Takže ti, ke kterym by se Jasperova verze dostala, by měli vědět, že lže, protože byl v hospodě, Amaroka viděl, a byl i u stromu...
Kazdopadně knihu doporučuji a těším se na další díl..

perpe2a
19.07.2020 5 z 5

Druhý díl o psychiatričce, která pracuje a zkoumá mysl psychopatických vrahů na Aljašce. Bylo to super čtivé a napínavé, doporučuji moc.

Wasylka79
27.06.2020 2 z 5

Stejně jako první díl mě kniha nějak nesedla.Jsem zpět asi o trochu lepší.Obě knihy jsem dočetla a s jistotu vím že se k nim už nevrátím.

Lída27
21.06.2020 5 z 5

První díl jsem nečetla ale tenhle díl byl super a těším se na další díl.

BarBarBar
12.06.2020 3 z 5

Tak mě se jednička líbila víc. Tuten díl už byl lehce předvídatelný. A ta podobnost s prvním dílem je tu hodně patrná. Skoro nic nového autorka podle mého nevymyslela. Ale jinak je to pěkná kniha, čte se sama a rychle. Navíc hlavní postavy, včetně těch záporných si nejde neoblíbit. Další díl prosím!

Leena
27.04.2020 4 z 5

Trochu lepší než 1.díl, i když tochu víc překombinované , že by toho spolužáka nepoznala podle gest, tomu se mi nějak nechce věřit. Taková zkušená psychiatrička. Škoda, že není další díl.

čef
22.04.2020 4 z 5

Někdo může nazvat tuto knihu babským thrillerem, jiný třeba přehlídkou psychopatů, já se přikláním k výborně napsanému příběhu, který má sice některé přefouknuté rysy, nepříliš výrazné radostné postelové scény a nějaké ty popisy a hovory navíc, ale je také originální a v zásadě napínavý – čím víc psychopatů po tobě jde, tím líp. K postrašení žen před spaním je naprosto dokonalý.

verca0794
10.04.2020 5 z 5

První díl ze série jsem nečetla a naštěstí nebyl až takovou nutností. Evelyn a Amaroka jsem si ihned zamilovala a tak to u hlavních postav má být. Na to jak je kniha tlustá, tak děj odsejpal neuvěřitelně rychle, kniha nemá ani jedno hluché místo, neustále se něco děje a musíte číst dál. Příběh se mi moc líbil. No co dodat, pecka a další díl je nutnost! Už se na něj těším. Určitě doporučuji :)

Ivulka432
31.03.2020 5 z 5

Za mě výborné čtení. Propracovaně popsáno chování a jednání psychopatů. Amarok i Evelyn jsou sympaťáci. Už aby bylo pokračování.

Arkagas
12.03.2020 5 z 5

SPOILER - komentář obsahuje informace, které prozrazují část děje

Jsem zpět je další pokračování knihy Nejhorší noční můra, kterou jsem recenzovala cca měsíc zpět :) Co autorka v nejhorší noční můře zkazila, to tady naprosto skvěle napravila.
Tahle kniha je skvělá!

Na pokračování jsem se velmi těšila, protože téma vězení pro největší psychopaty světa na Aljašce je prostě skvělé.

A tak máme zpět všechny hlavní postavy - Evelyn, jejího přítele Amaroka i personál Hanover House.

Hlavní postavou této knihy je Jasper - sériový vrah, který v 16 letech málem zabil a velmi brutálně mučil Evelyn, a který stále uniká policii. Jeho hlavním plánem je dostat se Hanover House jako strážce a dokončit tak, co před mnoha lety začal.

Mezitím se však ale objevuje hromada dalších vražd, za které je zodpovědný a v momentě kdy zabíjí své vlastní rodiče je jasné, že za těmito zločiny stojí on.

Další dějovou linkou je případ Lyama Bishopa, vraha odsouzeného za osminásobnou vraždu, kdy na obětech nejdříve provedl čelní lobotomii sekáčem na led a až po té je zabil.

Evelyn ví, že je tento člověk vrah, ale v tom momentě se ukazuje že není možné ho usvědčit a tak je propuštěn na svobodu... Jak tohle vše dopadne se dozvíme v knize.

I tak je ale konec takový, že se rozhodně dočkáme další knihy a já se moc těším! :) Kniha je pěkná bichlička, má 399 stran popsaných velmi drobným písmem, jako 1. díl, ale velmi chválím toto vydání na recyklovaném papíře. :) hodnocení: 10/10 :)

evik_svistik
27.02.2020 5 z 5

Ještě lepší než první díl, jen doufám, že se dočkáme dalšího dílu, ten je totiž naprostá nutnost!!!

JustWomen
16.02.2020 3 z 5

Psychopati řádí a jsou brutální, sex je skvělý, ale děj se opakuje a je tak nějak jednoduchý, polopatický a předvídatelný. Otevřený konec předpokládá brzké pokračování a i přes výtky si ho asi přečtu, protože prostředí Aljašky a Hanover House mě zaujalo a fandím Evelyn.

Chloe12
02.02.2020 5 z 5

Ani druhý díl mně nezklamal. Velmi rychlé a intenzivní čtení.

Autorovy další knížky

Brenda Novak
americká, 1964
2017  75%Nejhorší noční můra
2018  88%Jsem zpět
2021  73%Fantastické léto
2021  77%Tajnosti a lži
2021  77%Knihkupectví u pláže

Kniha Jsem zpět je v

Právě čtených2x
Přečtených157x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených14x
Knihotéce182x
Chystám se číst76x
Chci si koupit20x
dalších seznamech2x