EMF*D - 5G, Wi-Fi a mobilní telefony: Skrytá rizika a jak se můžete chránit

EMF*D - 5G, Wi-Fi a mobilní telefony: Skrytá rizika a jak se můžete chránit https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532391/bmid_emf-d-5g-wi-fi-a-mobilni-telefony-s-65d1acce42ff6.jpg 2 1 1

Nejnovější kniha Dr. Josepha Mercoly - EMF*D - seznamuje čtenáře s konceptem, že elektronické a bezdrátové technologie vyzařují frekvence v podobě špinavé elektřiny a mikrovlnného záření, které mohou škodit a škodí našemu zdraví. Tato kniha vychází v zajímavé době, kdy se vlády po celém světě předhánějí v zavádění bezdrátových technologií 5G, tedy 5. generace, aniž by byly testovány biologické a zdravotní účinky dlouhodobého působení. Vzhledem k tomu, že jsme stále více vystavováni záření prostřednictvím chytrých měřičů, chytrých spotřebičů, Wi-Fi ve školách a nyní i antén malých buněk 5G umístěných na sloupech veřejného osvětlení každých zhruba 100 metrů, stále více lidí se ptá: "Proč ten spěch s 5G?" a "Opravdu tuto technologii potřebujeme?" Už nám nestačí jíst ekologicky, pít čištěnou vodu, vdechovat čerstvý vzduch, cvičit a dostatečně spát, abychom zůstali zdraví. Musíme také minimalizovat naše vystavení škodlivým účinkům elektromagnetického znečištění. Přečtěte si knihu Dr. Mercoly, EMF*D, kde se dozvíte, jak snížit své vystavení a jak napravit škody způsobené elektromagnetickým polem. Nebudete zklamáni!... celý text

Přidat komentář

Bedřich63
18.02.2024 2 z 5

Knihu jsem si vypůjčil už před pár týdny a nějakou dobu jsem s jejím čtením čekal. Autor je Američan a tak vychází z jejich reálií a stavu v USA. Přece jen tam jsou odlišné podmínky od Evropy a to nejen životní, ale i legislativní.
Podle mého názoru kniha našemu čtenáři přinese obecný přehled o nebezpečí bezdrátových sítí, 5G sítí a vyzařování el. a mag. polí z el. zařízení a přístrojů.
Autor se v další části knihy zabývá opatřeními, která by měl člověk přijmout, aby se očistil od tohoto elektro smogu a vytvořil si příznivé životní podmínky. Tato část je v našich podmínkách těžko realizovatelná a také doporučené měřící přístroje pro měření EMP se u nás asi prodávají v jiném provedení.
Kniha je pro laika příliš odborná. Beru ji spíš jako zdvižený prst a pár doporučení z ní se pokusím realizovat v našich podmínkách.
Věřím, že existují jiné publikace, které se touto problematikou zabývají více čtivou formou.

Štítky knihy

mobilní telefony wifi, Wi-Fi (bezdrátová síť)

Autorovy další knížky

Joseph Mercola
americká, 1964
2021  58%Pravda o COVIDU-19
2018  80%Hubněte tučnými jídly
2023  40%EMF*D - 5G, Wi-Fi a mobilní telefony: Skrytá rizika a jak se můžete chránit

Kniha EMF*D - 5G, Wi-Fi a mobilní telefony: Skrytá rizika a jak se můžete chránit je v

Přečtených1x
Chystám se číst1x