Emanuelova kniha – Poselství z duchovních světů

Emanuelova kniha – Poselství z duchovních světů https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116032/emanuelova-kniha-116032.jpg 5 4 5

Kniha přináší poselství z duchovních světů a nejvýmluvnější podání smyslu lidské existence a naší role v ní. Předmluva Ram Dass, odborná revize překladu PhDr. Marián Dujnič. 1. vydání

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Gardenia
Originální název:

Emmanuel´s Book 1. , 1985


více info...

Přidat komentář

3nitka
01.01.2016 5 z 5

Knihu som čítala pred mojimi osemnástinami a veľa mi dala. Prečítala som ju teraz ako štyridsiatnička a znova som veľa objavila. Ďakujem za ňu.

Souteska
29.12.2015 5 z 5

Přestože příběh knihy zní trochu podezřele - medium komunikuje s duchem Emanuelem, který skrze ni diktuje různé rady, odpovědi, zamyšlení... přesto jsem v Emanuelových slovech a myšlenklách nenašla žádnou trhlinu a věřím, že jeho hluboké pravdy nemohly jen tak vytrysknout z podvědomí média, ale pochází opravdu ze světa "za duhovým mostem".
Kniha je optimistická a plná naděje.
Podle mě by s ní měl začít každý, kdo chce trochu fušovat do "duchovní" literatury.
Na rozdíl od stovek knih podobného žánru, kterými přetékají knihkupectví, tato kniha má hlavu a patu. Já jsem od doby, co jsem ji v patnácti četla poprvé, nenašla nic lepšího, komplexnějšího a přitom jednoduššího. Provází mne doteď.


Adela.Ashley
20.11.2014

Výborný kniha, doporučuji :)

Listicka.witch
30.08.2013 5 z 5

Krásná kniha plná štěstí, naděje a světla. Knihu mi doporučil můj tatínek, bylo mi asi šestnáct let a dala mi tolik naděje, přestala jsem se bát smrti a všeho neznámého... dodnes si pamatuji slova o tom, že opustit tělo je jako zout si boty, které tlačí... :)

vesirena
26.03.2012 5 z 5

Knihu jsem četla téěř před 20 lety, kdy jsem začínala hledat...mnohé informace byly nové a zajímavé...některé stránky jsem musela pročítat víckrát, abych je pobrala...určitě se k ní ještě vrátím.

Autoři knihy

Pat Rodegast
americká

Kniha Emanuelova kniha – Poselství z duchovních světů je v

Přečtených7x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x