Eliza je sama doma

Eliza je sama doma https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477474/bmid_eliza-je-sama-doma-qjW-477474.jpg 4 19 5

Co se stane, když matky z newyorského předměstí vezmou věci do svých rukou? Takhle se to stát nemělo. Když Eliza Huntová kdysi zakládala facebookovou Nástěnku pro ženy z Hudson Valley, tetelila se štěstím v domě na předměstí s dokonalým manželem a malými dvojčaty. Dnes, když je hnízdo prázdné a ona trpí mučivou agorafobií, se z někdejší záliby stalo jediné pojítko se životem tam venku. Popularitu nástěnky však ohrožuje existence dalšího mateřského fóra, a tak Eliza neváhá, když se naskytne příležitost dění na stránce poněkud oživit. Z jiskry však vzplane požár. Olivii, novopečenou matku a věrnou čtenářku nástěnky, zasáhne silou blesku. Allison potká v online prostoru přítelkyni, která o sobě neříká úplnou pravdu. A Amanda možná drží v ruce klíč k tajemství, které Elize brání překročit práh vlastního domu. V nastalém chaosu je jen jedna věc jistá: Hudson Valley už nikdy nebude jako dřív. Eliza je sama doma je romantický, vtipný a místy i syrový román plný naděje; příběh o ženském osudu a léčivé moci sesterské podpory, již si ženy dokáží poskytnout.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Eliza Starts a Rumor , 2020


více info...

Přidat komentář

Mindy
22.10.2023 3 z 5

Ze začátku strašně moc postav, s každou kapitolou přibývaly další a další. Postupně se v nich už dalo orientovat a chvilku to vypadalo na příběh se zajímavou zápletkou, ale pak to sklouzlo do průměru.

attila1
12.05.2022 5 z 5

Ze začátku jsem se trochu ztrácela v postavách,ale pak mě román neskutečně chyrnul a moc se mi líbil.


Mandlevest
13.04.2022 5 z 5

Ani naivní romantika, ani psychologický román a i když se dočkáte i mírného tajemství není to ani ženský thriller. Bylo to pro mě především pohlazení po duši, vřelé, upřímné a optimistické a já si užívala každou stránku. Možná kniha není na plné hodnocení, ale já jsem v tomto žánru hodně vybíravá a tak se raduji z každé knihy, která nesklouzne do naivního vyprávění, které se životem, který žijeme, má pramálo společného. Tohle je jedna z nich. Moc pěkné čtení do této smutné doby.

Dresia
24.03.2022 2 z 5

Tak nevím... Do poloviny knihy jsem se ztrácela v postavách, protože tam bylo pět hlavních hrdinů. Když jsem si konečně zvykla, stejně se nic nedělo, všechno klouzalo po povrchu, bylo to plytké a vlastně o ničem.

MiskaMa
09.02.2022 5 z 5

Román (nejen) o jednom anonymním příspěvku ve facebookové skupině matek z předměstí New Yorku. Každá z žen má nějaká svá tajemství, která se spojí do jednoho příběhu.

Za mě je to čtivá knížka o přátelství, spojenectví a síle žen. 5*