Zbořené zámky

Zbořené zámky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511726/bmid_zborene-zamky-Dif-511726.jpeg 4 155 21

Elitní klub králů série

< 8. díl

Madison vás zavede zpátky do okamžiku, kdy opustila lásku svého života a utekla. Už zase. Přiblíží vám svá rozhodnutí, nijak vám však neusnadní je pochopit. Provede vás zákrutami svého nezáviděníhodného života a vy si budete přát, aby je přeskočila. Pocítíte její bolest, trápení, ztrátu i zlomené srdce. Budete ji zblízka sledovat, jak zakopává a padá a jak se zase zvedá na nohy. Budete si přát, abyste jí i Bishopovi mohli nafackovat. Zbořené zámky jsou její otevřenou zpovědí a zakončením série Elitní klub králů.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Ruined Castle , 2021


více info...

Přidat komentář

Vaiolet
01.02.2024 5 z 5

Autorka zřejmě měla pocit, že musí dovysvětlit pár událostí. Zbořené zámky jsou příjemná jednohubka. Realitvně krátký příběh, který ale osvětlí mnoho.

vercatko20
14.01.2024 4 z 5

Tahle série je fakt jízda, jak už tu zmiňuje komentář pode mnou.
Sice bych se asi možná i bez tohohle dílu obešla, předchozí mi jako "konec" stačil.
A snad se můžeme těšit na další generaci EKK! :)


miloslava3256
01.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Tato serie, páni! Toto je jedna velká jízda, brutální jízda. Autorka se nebojí ničeho, vyjadřuji se rovnou k celé sérii.

Drsné prostředí mafie, tajemství, hodně tajemství, až si říkáte, zda v knize není opravdu nějaké nadpřirozeno. Sex, drogy, násilí a další tajemství, fakt síla a ne pro každého. Styl psaní, kdy čtete současnost, do toho střípky minulosti a vzpomínky ještě jiné osoby z dalšího období.

Nejvíce se mi líbila kniha kolem Bishopa a Madison, a pak Brantley a Saint. První kniha Nate mi přišla, že se ze začátku táhne, ale pak už se to rozjelo. Zajímavý krutý momenty v každém příběhu, je to něco, co vás dostane do kolen!

Jen poslední díl mi přišel už docela "sladký", tam už nebylo tolik krutosti, ale řekla bych, že je to taková sladká tečka na závěr.

Dizzy3
14.06.2023 5 z 5

Totálně jsem se zamilovala do Bishopa a Madi a potřebovala jsem to s nimi dotáhnout až do konce a vědět jak dopadnou. A ten závěr byl zkrátka dokonalej :)

eliska2126
03.06.2023 5 z 5

Letos jsem se rozhodla, že bych chtěla věnovat víc času focitani sérií.prvni sérií, u které se mi to povedlo, je Elitní klub králů a já nemůžu být spokojenější.

Na tohle finále jsem se opravdu těšila, protože Madison a Bishop jsou mým nejoblíbenějším párem z celé série, díky nim jsem se do temného světa Amo Jones zamilovala. Proto mě dost trápilo to, jakým směrem se jejich vztah a jejich životy ubíraly a v podstatě rozpadaly. Byla jsme neskutečně zvědavá, jak jejich příběh autorka ukončí a musím říct, že jsem spokojená. Příběh z knihy jsme už v podstatě četli v Ďáblu a světici, ale tentokrát to máme očima Madison a Bishopa.

Zbořené zámky nám sice nabídnou jen 170 stránek (ocenila bych klidně víc Madshopa) a máte to slupnuté za pár hodin, ale myslím, že to autorka zvládla ukončit skvěle a já jsem ocenila, že jsem ještě jednou mohla nahlédnout do hlav Madison i Bishopovi, protože v knize máme oba pohledy a víme jak na danou věc nahlíží oba hrdinové.

Takže já jsem s tímto koncem dost spokojená a jsem zvědavá na další příběh z pera autorky, což by měl být další díl Půlnočního běsnění, pokud se nepletu. A fakt doufám, že se ještě někdy do světa Elitního klubu králů budeme moct vrátit!

Laf
17.05.2023 5 z 5

Skvělé zakončení série. Bylo super znovu se setkat s Madison a Bishopem a jejich cestou plnou překážek. Nejdříve jsem si myslela, jestli tento díl nebyl zbytečný, neboť mi to přišlo jako opakování, protože náznaky, co se dělo mezi nimi, se objevili v předchozích dílech, tady jen vše bylo víc rozepsané do hloubky. Naštěstí to bylo jen za začátku, a pak už to nabralo nový směr, takže mi kniha nepřišla zbytečná. Užila jsem si to a tohle byla krásná tečka za celou sérií, kterou mohu vřele doporučit :)

katasokolov
11.05.2023 3 z 5

Vztah Madison a Bishopa mě bavil hodně. Když se sejdou dvě tvrdé palice, tak lítají třísky.
Série začala naprosto perfektně a pak to začalo upadat. Je to škoda. Mělo to velkej potenciál. Evidentně si to ale čtenáře najde i nadále, protože bude pokračování, a teď se podržte, o nové generaci . ...jako já tohle prostě nechápu :-D - proč ?!

Pro mě tahle série skončila trojkou a budu dělat, že dál nic není. Tillie a Saint mi prostě nesedly, to už byla lepší postava i Tatum:D.

Btw, tahle završující kniha jedné éry byla tak trochu hororem i pohádkou dohromady :D. Některé pasáže byly ujeté a zápletka nesmyslná (jako násilník, který se pokusil zničit vztah ústřední dvojice najednou přijde do pokoje neozbrojen a při namíření zbraně do ksichtu se začne smát - wtf :-D), ale budiž za ty dva hlavní protagonisty, za Natea a za to, že z Bishopa neudělala autorka na konci měkkouše ještě za 3*.

happy19
27.04.2023 5 z 5

(SPOILER) Tohle je taková třešnička na závěr pro skalní fanoušky (vlky) Amo;-)
Finální doplnění,které Vám připomene,jak Vás 6let tato série provázela životem!
Rozhodně se těším na spin off Carpe Noctem:-)

,,Vydrápala jsem si cestu do jeho chladného,mrtvého srdce,až vykrvácel přímo do mého srdce."

Ann98
11.04.2023 2 z 5

Na závěr série jsem se těšila neskutečně moc. Ale byla jsem hodně zklamaná. Asi jsem čekala něco jiného. Nevím proč, ale přišlo mi, že jsem se vlastně nedozvěděla nic nového ohledně toho, co se stalo mezi Madison a Bishopem. Prakticky jsem se dozvěděla to samé, co v druhém a třetím dílu, jen to bylo napsáno trošku jinými slovy. Autorka se spíš zaměřila na city hlavních hrdinů. Pokud se dva milují a důvěřují si, dá se zvládnout vše.
Víc mě bavila druhá část z pohledu Bishopa a samozřejmě posledních pár stránek. Porod, svatba a hlavně epilog (i když to bylo takové klaciské klišé).
Ale přečtení rozhodně nelituju. Kniha je útlá, takže přečteno během pár hodinek. Série mi bude chybět. Určitě se k ní jednou vrátím nebo se třeba dočkám pokračování o jejich dětech.

Arlienen
04.04.2023 4 z 5

(SPOILER) Narazila jsem v knihovně na Zbořené zámky a musela jsem si ji půjčit. Teď sice čtu Ďábel a světice o Brantleym a Saint, ale můj zatím top pár je Madison & Bishop, proto jsem se po hlavě vrhla do čtení. Nechápala jsem chování Madison v Malumovi. Později jsem se sice dozvěděla, proč se Madison chovala tak jak se chovala, ale nebylo vysvětleno, co se s ní stalo, když znovu utekla.

Madison se na začátku knihy nudí, ujíždí na koksu a má pocit, že se jí Bishop straní a neříká jí všechno. Pak dojde je znásilnění. Z Madison se stane ještě větší troska, která má lehký prst na spoušti. Všichni víme, jak ráda má Madison zbraně...

Madison si prošla peklem, ale měla štěstí, že našla svou spřízněnou duši - Bishopa, který ji miloval, i přes všechny nástrahy osudu.

V knize je hodně spoilerů. Bohužel už teď vím některé věci, které se stanou v Ďáblovi a světici. Můžu si za to sama, že jsem neodolala a musela si přečíst 8. díl.

Je mi líto, že touhle knihou končí ta nejdivočejší, nejzvrácenější a nejžhavější série. Králové mi budou chybět.

Nuttelka
23.03.2023 5 z 5

Miluju EKK, miluju tento jejich zvrácený svět, miluju "šílenou" Amo :-) A doufám, že se u nás dočkáme série o dětech, jelikož to bude určitě jízda...

Mishaacka
08.03.2023 5 z 5

Tak a série je za námi. Naštěstí jsem celou sérii přečtla najednou, jinak bych na hodnocení jednání Madison měla spoustu sprostých slov. Musela jsem si nechat celý příběh EKK uležet, aby vše zapadlo na místo. Protože kdybych měla hodnotit chování Madi od Maluma, tak jsem tomu absolutně nerozuměla - žila ve světě králů a přesto se nechala zmanipulovat po znásilnění ke lži = nevěřila moci a rozsahu, kterou EKK opravdu má. Nevěděla co se sebou, měla problém s tím, že jí Bishop neříká vše (v Šepotu mrtvých jí jasně řekl, že ohledně EKK nebude mít všechny informace a nebude vše vědět). A tak začala být závislá na koksu - mimochodem po zjištění těhotenství s tím hned sekla bez nějakých příznaků absťáku :-) Když si pak spojím vše, co Madi potkalo v životě za traumata, závislost na koksu a její osobní nejistoty, tak pak jde pochopit, jak vše se znásilněním uchopila. Bishop - Madi mu řekla, že jí někdo sleduje; viděl video = to mu jako nepřišlo divné, že když mu Madi zahnula, tak je to natočené??? A že se to stalo zrovna v době, kdy umřela Micaela a přišly problémy s Kruhem??? Na druhou stranu měl zkušenosti s tím, že Madi kvůli problémům lezla do postele k Nateovi nebo Brantleymu, takže neuvažoval jasně. Madi vyčítal jednání puberťačky, ale sám k tomu přistoupil stejně. Proto díky těm souvislostem jsem oba pochopila a vše zapadlo. Chvíli mi trvalo pochopit, čeho chtěli tím znásilněním a lhaním Bishopovi dosáhnout - měla v tom prsty Peyton a ta pracovala pro Kruh s cílem poškodit EKK. Ufff, byla to jízda, teď si odskočím k Půlnočnímu běsnění a čekat na novou generaci králů

AliceTief
07.03.2023 5 z 5

Jsem ráda, že nám autorka nabídla i pohled z její strany jak se vše odehrálo a taky za ten epilogy. Opravdu doufám, že tu vyjdou knihy o jejich dětech

Pawca33
28.02.2023 4 z 5

Skvělé zakonceni serie.Miluju Amo,ikdyz to neni čteni pro kazdeho,mé srdce si ziskala.Uz zbýva jen pulnocni běsněni a je mi lito,ze se touto serií loucime s Amo :-( snad se časem najde nekdo jiny,kdo zase začne vydávat jeji knizky.

Knihom_olka_
27.02.2023 5 z 5

Řekla bych, že tahle kniha je opravdu pro milovníky jak Amo, tak Bishopa a Madison.
Jelikož já tohle splňuji, tak to pro mě byla jízda.
Za mě byla první půlka trošku slabší, jelikož se v podstatě některé informace opakovaly, naštěstí se to pak pořádně rozjelo.
Jak autorka varovala, některé části byly strašné a já je nesnášela a milovala zároveň. Jiné byly zase tak zvrácené, a přesto dokonalé.
A ten konec?! Ten byl dokonalý.
Nemůžu se dočkat nové generace...

badliar_id
25.02.2023 5 z 5

"I loved him so much that if you tear open any part of me, I would surely bleed the blood of Bishop Vincent Hayes."
***
Poslední díl série Elitních králů byl na mě až moc krátký, ale stejně jsem si ho užila..
Madison a Bishop jsou prostě top strop. Jejich příběh od úplného začátku je plný emocí, nenávisti, pomsty, hněvu a lásky. Jsem ráda, že jim Amo věnovala poslední díl..
Madison si toho prošla fakt hodně (asi jako každá dívka v této sérii), ale postavila se na nohy a čelila tomu. Naše královna.
Bishop byl pořád občas na pěst, ale miluju ho..
Jeho ochranářské sklony k Madison jsou stále stejné.. A jop… klidně by pro ní udělal cokoliv, to se taky nezměnilo..
Už se těším na knihy jejich dětí..
Vůbec jsem nechtěla aby tahle série skončila, protože mi neuvěřitelně přirostla k srdci, ale všechno jednou končí, že?..
Naštěstí je tu ještě Půlnoční běsnění, což je propojený s Elitním klubem králů a brzy vyjde třetí díl této série (zde se objeví Eli, jeden z králů a taky můj oblíbenec). A pak nás čeká další generace králů, kterou Amo právě dává dokupy..
Určitě tato série není pro všechny, ale já osobně ji mám ráda. A co se týče dark romancí, tak vždy sáhnu po Amo Jones.

keiko33
25.02.2023 4 z 5

Od finále som čakala viac. 2/3 knihy je o tom, čo už vlastne vieme, len z pohľadu Madison. Akosi mi v tejto knihe chýbala skutočná Amo. Jediné ta scéna, kde Medison strelí Bishopa má akú takú šťavu. Táto kniha mohla byť vlastne len dodatkom k tej minulej. Dávam 4*, aj to len pre to, že mám túto sériu rada.

rampapa
25.02.2023 5 z 5

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Miluju Madison a Bishopa a jejich finále jsem si zamilovala a užila. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

Matri
24.02.2023 5 z 5

"Vstoupila jsem do tohoto světa jako Stříbrná labuť, stala se ze mě Polámaná loutka, učila jsem se z Šepotu mrtvých, protrpěla soužití s Malumem, sledovala, jak ďábel našel svou světici a nakonec znovu postavila Zbořené zámky."

Áno je koniec.... Bola to jedna úžasná vzrušujúca jazda. Ja milujem Amo...neviem ako to robí, ale dokáže ma tak vtiahnuť do svojho sveta, že knihu neviem odložiť. Posledne stretnutie s Elitným klubom kráľov som zvládla za pár hodín (naozaj veľmi chutná jednohubka). Ako načrtol epilog.. vidíme sa s novou generáciou! Neviem sa dočkať!!!

Bryel
24.02.2023 4 z 5

(SPOILER) „Stejně svůdná jako plující labuť, ale stejně smrtící jako stříbrná kulka, že?"
„Madison."
„Ano, lásko?"
„Střelilas mě, k*rva."
„To jo, ale nedá se to srovnat s ránou, co mám v srdci."

Mady nikdy nepatřila k mým oblíbeným postavám, ale zde si mě zcela získala. Její cesta za přijetím, vyrovnáním se se svými traumaty a démony mě silně zasáhla. Madshop prostě táhne!!
Druhá část už je především dojemným rozloučením s touto sérií. Jsem moc zvědavá, co si pro nás Amo nachystá s nastupující generací.. :)

Autorovy další knížky

Amo Jones
novozélandská, 1988
2018  73%Stříbrná labuť
2018  77%Polámaná loutka
2018  76%Šepot mrtvých
2019  72%Koruna nenávisti
2019  85%Malum – část první