Ďábel a světice - část druhá

Ďábel a světice - část druhá https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496469/bmid_dabel-a-svetice-cast-druha-fL5-496469.jpg 5 203 203

Elitní klub králů série

< 7. díl >

Brantley v sobě ukrýval temnotu, které se nesměl nikdo dotknout. Saint v sobě nesla světlo, jež nesmělo být nikdy viděno. Nikým než jím. Jsou jako dvě poloviny jedné duše, které se doplňují. Brantley a Saint srostli k sobě se stejným dílem hněvu a míru. Jejich pouto nemůže nic nalomit. Nebo ano? Na povrch vystupují další temná rodinná tajemství a s nimi spojená nebezpečí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Sancte Diaboli 2 , 2021


více info...

Přidat komentář

Vaiolet
01.02.2024 5 z 5

Dostáváme se k poslednímu dílu (Zbořené zámky nepočítám) a mě je to snad i líto. U prvních dílů jsem měla takové protichůdné pocity, ale stejně četla dál a nelituji.
Vlastně tak nějak vyplynulo, že tenhle díl už není tak krutý, temný a zvrácený. Dochází k celkovému rozuzlení a dořešení událostí z předchozích dílů. Vše do sebe hezky zapadá a konec přichází přirozeně. Na konci se posouváme o rok do budoucnosti a vidíme, jak jednotlivé páry žijí, jak se jim daří a kam se jejich životy ubraly. Sice to není nijak překvapivé, ale pro uzavření celé série to posloužilo skvěle.

Kdybych měla takto na konci zhodnotit sérii jako celek, tak ji označím jako lehce nadprůměrnou. Vzhledem k tomu, že jsem jako první četla Půlnoční běsnění, tak mi ze začátku série přišla jako dost slabá, ale to bude asi tím, že Půlnoční běsnění bylo napsáno až během této série. Je vidět, že se autorka vyvíjí. Každý díl je vždy o maličko lepší z hlediska propracovanosti a vše spolu pěkně hraje. Když porovnáme první a poslední díl, tak je vidět opravdu markantní rozdíl. Rozhodně nevylučiji, že si Amo Jones v budoucnu nepřečtu ještě jednou.

Nikkaa
25.11.2023 5 z 5

Mrzí mě že bude brzy konec,ale jistě si oblíbim i další její knížky protože jsou všechny naprosto skvělé


miloslava3256
01.08.2023 5 z 5

(SPOILER) Tato serie, páni! Toto je jedna velká jízda, brutální jízda. Autorka se nebojí ničeho, vyjadřuji se rovnou k celé sérii.

Drsné prostředí mafie, tajemství, hodně tajemství, až si říkáte, zda v knize není opravdu nějaké nadpřirozeno. Sex, drogy, násilí a další tajemství, fakt síla a ne pro každého. Styl psaní, kdy čtete současnost, do toho střípky minulosti a vzpomínky ještě jiné osoby z dalšího období.

Nejvíce se mi líbila kniha kolem Bishopa a Madison, a pak Brantley a Saint. První kniha Nate mi přišla, že se ze začátku táhne, ale pak už se to rozjelo. Zajímavý krutý momenty v každém příběhu, je to něco, co vás dostane do kolen!

Jen poslední díl mi přišel už docela "sladký", tam už nebylo tolik krutosti, ale řekla bych, že je to taková sladká tečka na závěr.

Laf
16.05.2023 5 z 5

Skvělé a překvapivé pokračování. Když už vše vypadá na dobré cestě, vždycky se objeví nějaká překážka, která z celým dějem zatřese a všechno je pak jinak. To se mi na knihách od této autorky líbí. Nikdy se nespokojí s něčím jednoduchým. Ve finále ale vše nakonec dává smysl. Rozhodně série, která stojí za přečtení :)

Arlienen
05.05.2023 5 z 5

Amo Jones je jedinečná svým stylem vyprávění a světem, který vytvořila její zvrácená a naprosto šílená mysl. Její knihy jsou návykové a já musím přečíst každou knihu, kterou ona napíše. Její knihy jsou takové moje guilty pleasure.
Na knihu, ve které bude mít hlavní roli můj super temný Brantley, jsem se moc těšila. Od Stříbrné labutě je moje oblíbená postava hned po Bishopovi.
Se Saint jsem se poprvé setkala v Malumovi, kde byla pro mě velkou záhadou. Překvapivě nemá tu temnou a zvrácenou minulost jako měla Madison nebo Saskie. Takže je to vlastně vážně světice, která byla stvořena jen pro ďábelského Brantleyho. Líbí se mi vztah mezi B a S, je stejně divoké jako u ostatních, ale zdá se mi to takové reálnější....

Hector předal kladívko Bishopovi, ale pořád něco tají a tahá za nitky. Když už si myslím, že chápu svět, ve kterém žijí EKK, tak je najednou zase všechno jinak a já stojím s pusou u kolen :-D

eliska2126
23.04.2023 5 z 5

Před pár dny jsem dočetla první část. Během první půlky jsem si říkala, že tohle není úplně ta šílená Amo, na jakou jsem zvyklá a kterou miluju. Naštěstí to druhá půlka zachránila a konečně to mělo tu jiskru, na kterou jsem čekala. A taky kvůli konci jsem se musela okamžitě vrhnout na druhou část!

V této knize pokračuje příběh Brantleyho a Saint. Konečně jsou spolu, i když jim nepřátele nedopřejí klidu. Postavy mezi sebou měly chemii a musím říct, že nám autorka naložila opět plnou náruč zvratů, které jsem nečekala. Dokonce i rozuzlení celé záhady bylo úplně jinak, než jsem odhadovala! Autorka nám příběh ozvláštnila i trochou okultismu. Ze začátku jsem si tím nebyla úplně jistá, ale ve finále proč ne? Není to tam nic přehnaného a myslím, že ve světě Elitního klubu králů je možné zkrátka všechno .

Konec byl vlastně takový happyend a dalo by se říct i takové uzavření, ale ještě tu jsou Zbořené zámky a já jsem moc zvědavá, co přinesou.

Autorka opět ukazuje, jak šílená umí být a jaké šílenosti umí vymyslet. Tahle kniha není výjimkou, překvapila mě, rozesmutnila a totálně mě dostala! Za mě lepší než první část a doporučuju všem milovníkům dark romance a EKK!

AliceTief
07.03.2023 4 z 5

Tak tuhle dvojku jsem si moc neoblíbila, bylo to celé přemrštěné, kdybych se ne dočetla i o těch předchozích párech asi bych tuto knihu klidně vynechala

Knihom_olka_
27.02.2023 3 z 5

3,5⭐
Tak tohle mě jaksi zklamalo. Hrozně jsem se těšila na pokračování, ale tohle už na mě zkrátka bylo přeplácané. Najednou všichni byli rodina, bratr, sestra, mamka, taťka, strýček... Tak jsem se v tom ztratila, že si ani nejsem jistá, jestli nepsala o incestu...
Jako Brantleyho miluju, ale Saint mi moc nesedla. A to jak ji tam všichni okamžitě přijali, bylo až moc divný. Skoro se neznali, a ona už za svého dlouho "ztraceného" bratra chtěla položit život.
Jinak se mi líbil konec i překvapení, která na nás čekala.
Tohle byl slabší díl, ale konec a některé scény to zachránili.
Za mě takový průměr.

rampapa
25.02.2023 5 z 5

Tak tohle bylo boží. Miluji tuhle sérii a Elitní klub králů. Výborný díl. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

Ann98
13.02.2023 4 z 5

Miluju! Úplně mi bylo líto, že už je konec knížky. Je mi líto, že už mě čeká jen jeden poslední díl. Nechci, aby to skončilo.
Jako vždy, nemohla jsem se klasicky odtrhnout. Děj mě vtáhl tak, že se nedalo jinak než knihu přečíst na jeden zátah. Postupem času mi přijde, že králové díl od dílu trošku vyměkli. Je to logický, ale zároveň i překvapující.
Plno napětí a zajímavá zápletka v podobě magie.
Brantley a Saint za mě byli nejlepší pár, nejlíp to mezi nimi fungovalo. Nedělali si navzájem žádné naschvály, nedělali hlouposti, jednomu na druhém prostě obyčejně záleželo. Všechno dokázali řešit s chladnou hlavou. Měli mezi sebou neskutečnou chemii, ale zároveň i napětí. Prostě jedním slovem KOUZELNÝ.
Líbil se mi sourozenecký vztah mezi Bishopem a Saint, vždycky to tak pěkně zahřálo u srdíčka. A velmi se mi líbil holčičí gang. Madison. Tillie. Saint. NÁDHERA.
Konec mě snad poprvní rozplakal, obzvlášť zmínka o zesnulých.
Čistě teoreticky se kniha dá brát jako ukončení, krásný happyend na všech frontách. Nicméně jsem zvědavá, co přinese poslední díl zase z pohledu Madison.

badliar_id
13.01.2023 5 z 5

(SPOILER) "But the way I feel about you will last a lifetime after love dies out. You once said that would be enough for you. Does that still count with a ring on your finger and a new title as my wife?"
***
Tenhle díl byl ještě šílenější, než ten předchozí. Proto se mi i líbil o krapet více, hihi..
Já Amo vážně milujuu. Nikdy bych neřekla, že mě budou bavit dark romance, ale Amo to umí vážně skvěle napsat. Samozřejmě to není pro každého.
Nebudu tu psát, jak jsem na všechno přišla a bylo mi hned všechno jasný, protože nebylo.
Ale to už je u Amo normální. Sice jsem se snažila odhalit "pravdu", ale selhala jsem (jako vždy). Stejně mi přijde, že vím houby a je toho mnohem víc.
Achhh, já tak zbožňuju Saint a Brantleyho.. A v této části mě bavili ještě více. Ta jejich chemie byla fakt extrém. A na 100% můžu říct, že Brantley zůstává mým prvním oblíbencem.
Sourozenecký vztah mezi Saint a Bishopem je vážně srdcervoucí. Miluju je. Každá jejich scéna mi vykouzlila úsměv na tváři.
Mrzí mě, že se tu moc neobjevoval Eli (můj druhý oblíbenec), ale mám dojem, že měl na práci něco v Půlměsíčním běsnění, což bylo i zmíněno v jedné kapitole, pokud se nemýlím.
Btw na jeho knihu v Půlměsíčním běsnění se vážně těším, ale zároveň trochu bojím.
Konec mě rozplakal, hlavně zmínka Micaeli a Daemona.. Už se těším na další generaci králů!
A celkově na další knihy od Amo..

Market116
09.01.2023 5 z 5

Páni a ještě jednou páni. Na další pokračování EEK jsem se moc těšila.
Pamatuji si, jak mě první díl této série překvapil takovým přehnaným množstvím erotiky, ale je pravda, že v každým dalším díle mi to už tolik nevadilo...protože se mi líbí především ten příběh a hlavně ta úžasná chemie mezi hlavní dvojící...v tomto případě mezi Brantlym a Saint...do děje mě to vážně neskutečně vtáhlo, chtěla jsem vědět co se stane a jak to bude, nešlo se od knihy odtrhnout...taky všechna ta tajemství, všelijaké hry a to, jakou mají Králové moc...zkrátka a dobře jsem tomuto úžasně vymyšlenému příběhu dosti propadla a vůbec mi to nevadí.
Chtěla bych, aby byly další díly...i přesto, že by se tohle dalo brát jako konec celé série...vlastně takový krásný happyend, za který jsem vážně ráda. Trochu jsem se obávala jak to zvládnou Bishop s Madison, ale naštěstí jsem se obávala zbytečně...
Každopádně trochu doufám, že autorka opět něco vymyslí...a třeba nás Amo znovu překvapí.

happy19
26.12.2022 5 z 5

„Zlo zřídkakdy kráčí po zemi s rohy a zahalené plameny.A rozhodně není opakem dobra, je jen jeho překážkou.“

Skvělá série...už se těším na Z.Z.které to celé uzavřou,-)

petusska01
16.12.2022 5 z 5

Tak tento diel bol plný kadejakých zápletiek, raz hore raz dole, úplne beh cez prekážky - ak nie cez mínové pole. Pri Amo som vždy taká začudované, keď si uvedomím, že koľko vlastne králi majú rokov a že už čakajú svojich následovníkov. Jednoznačne však Amo v tomto diely trošku zmäkla a kráľovia boli normálne milí :-D Brantley je taká zvláštna postava a Saint mi bola veľmi sympatická od začiatku do konca, takže ju som si veľmi obľúbila, aj keď to nadprirodzeno bolo také zvláštne, možno na mňa pôsobilo trochu až rušivo. Páčilo sa mi ako vytvorili babský gang s Madison a Tillie. A tie úmrtia ma zarmútili veru. Musím si niekedy opäť prečítať celú sériu lebo s tými rozostupmi mám občas problém sa rozpamätať . Verím však, že séria bude pokračovať !!

Nuttelka
28.11.2022 4 z 5

Amo a Králové nám trošku měknou :-) .. ale dalo se to očekávat, když se stávají rodiči. I tak moc povedený díl, doufám, že sága Králů bude nadále pokračovat, nechci se s nimi loučit... Miluju to jejich šílenství a zvrhlost!

Bryel
26.11.2022 5 z 5

"Nashle ve Valhalle."
Vydařené! Brantley mi z králů seděl nejvíc a jeho příběh se Saint byl kouzelný. Plný protikladů, napětí, chemie i vtipu..

"Já jsem chladnej, ale ne debil. V tom je rozdíl."
"Hmm, a předpokládám, že jenom Saint ten rozdíl pozná, co?"
"Už jsi skončil?"

Nejde nemilovat :)

anna7852
23.11.2022 5 z 5

Dokonale ukončení,opět nemam co vytknout.
Potřebuji další knihy od Amo

Mihal27
23.11.2022 5 z 5

(SPOILER) Skvelý koniec príbehu. Nie je strana kde by sa niečo nedialo. Teším sa na ďalšie pokračovanie.

"Labuť a Ďábel. Dobro a zlo. Jedno nemúže existovať bez druhého, dokud se nezrodí někdo s křídly, kdo múže létať."

keiko33
23.11.2022 5 z 5

Tak ukončenie príbehu Saint a Brantleyho bolo super. Stále nejaká zápletka, znovu sme sa vrátili na Perditu. Celkovo ich príbeh bol lepší ako ich priateľov. Ich vzťah bol dospelejší, žiadne žiarlivostne drámy a naschvály a opilecké bláznovstvá. Saint bola kľudná, nerobila scény. Snažila sa všetko riešiť chladnou hlavou. A Bran bol také vražedné zlatíčko, ktoré pre ňu urobí všetko.

NikolaSkop
22.11.2022 5 z 5

Serii Elitni klub kralu jsem cetla jiz nekolikrat! MILUJU TO A ZBOZNUJU AMO!!!!! :) Jsem vazne stastna ze vysly dalsi dva dily! Celou serii jsem si precetla znova aby mi to hezky navazovalo! Trvalo mi to presne 7 dní, takze kazdy den 1 dil! Po praci jsme prisla domu a cetla, chodila jsem spat ve 3 rano a v 7 vstavala. :D Takze uz jen tento fakt mluvi za vse! Jsem z nejnovejsich dilu nadšená!!

Autorovy další knížky

Amo Jones
novozélandská, 1988
2018  73%Stříbrná labuť
2018  77%Polámaná loutka
2018  76%Šepot mrtvých
2019  72%Koruna nenávisti
2019  85%Malum – část první