Elektrické instalace v dřevěných budovách a rekreačních chatách

Elektrické instalace v dřevěných budovách a rekreačních chatách https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/102373/elektricke-instalace-v-drevenych-budovach-a-rekreacnich-chatach-102373.jpg 5 1 1

Příručka je zaměřena hlavně na rekreační chaty panelové i srubové a má být skutečným rádcem při všech pracích týkajících se elektrizace chat a dřevěných budov všeho druhu. Kniha učí čtenáře správně volit bezpečnou a spolehlivou elektrickou instalaci v dřevěných budovách. V dalších kapitolách se pojednává přehledně o platných předpisech a normách týkajících se této problematiky a ukazuje na několika příkladech řešení elektrických přípojek, vnitřních rozvodů, přináší návody k bezpečné obsluze, údržbě a ochraně před bleskem. Kniha je určena nejen montérům a mistrům, nýbrž i majitelům chat, národním výborům, požárním a jiným orgánům. 144 stran, 91 obrázků, 7 tabulek. Vydání druhé, upravené.... celý text

Přidat komentář

Hou_Ba
18.07.2021 5 z 5

Vynikající kniha, která podrobně seznámí čtenáře s elektrifikací dřevostaveb - převážně dřevěných chat. Ač se jedná o starší titul, čtenář zde najde skutečně vše, co by mohl potřebovat. Veškeré základy, jak tahat kabely, jaké používat (v dnešní době si to musíte jen přizpůsobit současným normám), jak připojit zásuvky, uzemnění, hromosvod a část o bezpečnosti práce.

Jako snad jediný titul na trhu, obsahuje i instalaci bytové rozvodnice, tedy "tajemství", které Vám dnes žádný elektrikář zdarma neprozradí.

Pro šikovné kutili, co ctí bezpečnost a co nechtějí čekat dva roky, než se k Vám nějaký elektrikář uráčí na opravu čehokoliv, nutnost.

Štítky knihy

elektroinstalace

Autorovy další knížky

František Soukup
česká, 1903 - 1972
1959  0%Elektřina slouží i škodí
1966  0%Údržba elektrických zařízení
1969  100%Elektrické instalace v dřevěných budovách a rekreačních chatách
1971  0%Zkoušky elektrotechniků
1972  0%Elektřina v našem životě

Kniha Elektrické instalace v dřevěných budovách a rekreačních chatách je v

Přečtených1x
Knihotéce2x