Dva lidé, dva výlety - Nepál a Indie

Dva lidé, dva výlety - Nepál a Indie https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405211/bmid_dva-lide-dva-vylety-nepal-a-indie-7G9-405211.jpg 3 1 1

Dva cestopisy v jedné knize. Šakal popsal výlet se svou kapelou RABIES do Nepálu, Siki pro změnu výlet do hor v Indii. Pod barevnou obálkou klasického paperbacku je 120 stran textu a č/b fotek. Součástí cestopisu je DVD-R s barevnými fotografiemi.

Přidat komentář

Inozuka
16.03.2019 3 z 5

Šakalův popis cesty bandy punků do Nepálu je již tradičně velice detailní i zábavný, nevyhýbající se i těm nejnižším lidským záležitostem. Vedle informací o životě v téhle horské zemi, její hardcore a punkové scéně i gastronomických lahůdkách, se člověk dozví i o potížích cestování s rozbouřenými střevy či o alkoholových excesech jednotlivých členů výpravy. Vše podáno s nadhledem a humorem.
Sikiho trek do Ladaku je oproti tomu konvenčnější a i z vývoje událostí vyjde najevo, že tato výprava byla méně soudržnější a více rozklížená, než putování punkových nomádů v prvním případě. Více se leze po horách a pohybujeme se v přírodě, na druhou stranu Ladak je opravdu zajímavým místem a tak se i mnohé dozvíme. Opět vše podáno s humorem a odlehčenou formou.
Velkým plusem je zařazený bohatý tištěný obrazovým doprovod, který v minulých Šakalových knihách citelně chyběl. Jako tradičně, doplněno dvd s barevnými fotografiemi.

Autorovy další knížky

Šakal
česká
2012  90%Baťůžkářem v jihovýchodní Asii aneb co dál? Na kole napříč Blízkým východem a Skandinávií
2007  100%Jižní Amerika 2007
2019  60%Dva lidé, dva výlety - Nepál a Indie

Kniha Dva lidé, dva výlety - Nepál a Indie je v

Přečtených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x