Dům na Hrabivém vrchu

Dům na Hrabivém vrchu https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446730/bmid_dum-na-hrabivem-vrchu-ADv-446730.jpg 4 36 6

Hrabivý vrch série

1. díl >

Magický, plný strašidel a podivných zvuků: vítejte v domě na Hrabivém vrchu… Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví. Tají něco? Děti s pomocí vycpané jelení hlavy (která mluví), předložky z medvědí kůže (která také mluví) a několika bezprizorních duchů, začnou hledat pravdu. A to navzdory kamenným chrličům a vránám, kterým se to ani trochu nelíbí!... celý text

Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The House on Hoarder Hill , 2020


více info...

Přidat komentář

gretl74
17.02.2022 4 z 5

Po delší době zase pěkná knížka pro děti. Psáno příjemným srozumitelným jazykem, hlavní hrdinové jsou sympatičtí, zápletka originální, je to přiměřeně napínavé a strašidelné. Oceňuji hezkou obálku a zároveň chybějící ilustrace, takže fantazie musí pracovat naplno. Jako "zkušebního předčtenáře" mě to moc bavilo, teď ještě jak se k tomu postaví naše malá čtenářka ...

Karcoolka2210
13.01.2022 4 z 5

Kniha kúpená pre netere, ale testujem predtým ako odovzdám ;) Veľmi dobrá kniha, nečakala som, že sa mi bude až tak páčiť. Nápad skvelý, postavy tiež, má to dávku napätia, strachu, dobrodružstva, odvahy, vtipu aj lásky. Určite odporúčam a nie len deťom :) Som zvedavá na pokračovanie/a.


š.m.i.k
22.03.2021 5 z 5

To pravé dobrodrůžo pro zvědavé děti, které se občas i rády bojí. Jen tak trochu, aby je z napětí dostaly vtípky dvou kouzelných zvířecích "trofejí". A těm se občas velmi smály. Povedená knížka, která dokázala na chvíli "zavřít pusinky" dokonce i mým dětem (holčička 7 a kluk 10 let) a to není jen tak ;) Bavilo je to oba dva. Takže musím ocenit 5* a doporučuji dále.

kasavubu
14.12.2020 5 z 5

Moc hezký příběh nejen pro děti. Četly jsme s dcerami (7 a 9 let) a ty byly nadšené. Napínavé a strašidelné to bylo tak akorát. Já osobně nejvíce oceňuju postavy Douga a Stana, jejich věčné pošťuchování mě neskutečně bavilo:-) Mohu jen doporučit.

babicka_amalka
27.10.2020 4 z 5

příjemné čtení pro děti, veselé i strašidelné, dobrodružné, napínavé - knížka stojí za přečtení;

Podlavicí
30.09.2020

Po dlouhé době opravdu povedená dobrodružná kniha pro děti! Má vše - čtivost, akčnost, napětí, trochu strašidelné atmosféry a naprosto uvěřitelné hlavní hrdiny.

Autoři knihy

Kelly Ngai
americká
Mikki Lish
australská