Duchovní síla empatie

Duchovní síla empatie https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/284503/mid_duchovni-sila-empatie-Rny-284503.jpg 4 10 4

Rozvíjejte své intuitivní dary k soucitnému propojení. Pro některé lidi je empatie dar a inspirace, v jiných lidech vytváří pocity zmatku a paniky. Duševní síla empatie vám ukáže, jak tuto často podceňovanou lidskou schopnost v sobě objevit a využít jí pro zlepšení mezilidských vztahů, kariéru, výchovu děti a léčbu vašeho těla i mysli. Populární autorka Cyndi Dale se s vámi podělí o své zkušenosti. Objevíte šest druhů empatie, způsoby, jak si v hlavě utřídit vlastní myšlenky, dojmy a informace, které se k vám dostávají z vašeho okolí. Zjistíte, jak navázat hlubší a kvalitnější vztahy s lidmi ve vašem okolí, s lidmi, na kterých vám záleží. Kniha vám také poskytne důležité informace, jak předcházet potížím, které empatie a empatické chování mohou vyvolat.... celý text

Literatura světová Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Omega
Originální název:

The Spiritual Power of Empathy: Develop Your Intuitive Gifts for Compassionate Connection


více info...

Přidat komentář

latanya34
16.11.2021 5 z 5

Pro některé lidi je empatie dar a inspirace, v jiných vytváří pocity zmatku a paniky. Kniha se mi moc líbila, ale není možné ji přečíst najednou. Hodně věcí vás nutí k zamyšlení a prehodnoceni. Hodně se mi líbila část o empatii a sympatie. V knize je spoustu textu, většinou autorka používá výkladový styl mez mnoha příkladů. U některých témat je ukázka, co to znamená v praxi. Líbí se mi i citaty, které autorka u každé kapitoly používá.

elgin3
12.11.2021 5 z 5

Za mě velmi dobrá kniha. Je v ní spousta cenných poučení i informaci.


komatom
07.11.2021 5 z 5

Za mě velmi dobrá kniha. Je v ní spousta cenných poučení i informaci.

Stromovous
26.07.2020 odpad!

Kniha je opravdu duchovně založená a pro mne to byla špatná volba. Kromě zdlouhavých blábolů se v knize dozvíte svůj empatický typ. Nedočteno a nedoporučuji !!

Autorovy další knížky

Cyndi Dale
americká
2014  90%Síla osudové přitažlivosti
2018  96%Práce s jemnými energiemi
2016  76%Duchovní síla empatie
2006  0%Čakry I. - nový systém léčby