Druhá strana archeologie

Druhá strana archeologie https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112921/bmid_druha-strana-archeologie-gHg-112921.jpeg 5 18 3

Autor světových bestsellerů vyvrací s týmem úctyhodných specialistů takzvaný vědecký pohled na dějiny a na původ člověka. Dozvíme se o hvězdných kultech a předvěkých hvězdných mapách, o stopách Mayů a původu drážďanského kodexu. Užasneme nad senzačními nálezy v El Mirador, které tam zanechali předvěcí astronauti, nad podstatou kamene mudrců a stroje na manu a i nad objevy alchymistů. Posoudíme důkazy o jaderných explozích v předvěké době. Pobývali starověcí Egypťané v Austrálii? Odkud by jinak pocházely heieroglyfy na skalách v Down Under? Užasneme nad vědomostmi Dogonů a řešením záhady hvězdy Sirius C. Dočteme se o objektu M, což byl objekt UFO z doby ledové, o vzduchoplavcích středověku, o stovky let starém popisu UFO od konquistatora Pedra de Gamboa v Chille i o řešení největší záhady 20. století tzv. tunguzského meteoritu. Možnosti příštích kosmických letů a zachování lidstva na vesmírné lodi zvané Země vyjádřili autoři v šesti zásadních tezích.... celý text

Literatura světová Historie Záhady
Vydáno: , Dialog
Originální název:

Die andere Seite der Archäologie , 2011


více info...

Přidat komentář

emilieselden
21.12.2023 3 z 5

Zajímavá kniha pro každého, koho fascinuje vesmír, neznámé mimozemské civilizace apod. Velmi mě zaujalo šest tezí k přežití.

Terva
19.04.2015 5 z 5

Tento rok (2012) v edici Tajemství vyšla již druhá kniha světoznámého astroarcheologa Ericha von Dänikena. Tato nese název Druhá strana archeologie s podtitulem Fascinace neznámým.
Tetokrát však ji nepíše Däniken sám, ale je to soubor několika statí a článků na téma mimozemšťani na naší planetě od několika světově uznávaných vědců, badatelů, fyziků a matematiků.
Můžeme tu vidět a přečíst články takových osobností jako je Gisela Ermelová, Ronald Rattmann, Klaus Eenboon, Rafael Videla, Ulrich Dopatka a spoustu dalších.
Všichni, kteří píšou v této knize zastávají názor, že v minulosti u nás na Planetě přistáli mimozemšťani a dali základy k vývoji lidské civilizace. Důkazů k této teorii je velká spousta a tím největší je určitě kniha knih - Bible. Jedna z nejvetší sci-fi knih všech dob. V této knize je spousta zbraní hromadného ničení, kosmických lodí, atomových výbuchů a tím nejzajímavějším je určitě dlouhověkost některých hrdinů tohoto příběhu a jejich podivná setkání z "anděli" a "bohy".
Celkově je ve všech různých náboženstvích velké množství důkazů o zásahu podivných tvorů, jejich výuka lidstva o astronomii, stavitelství, matematiku a mnoho dalších vědních oborů.
Takové knihy já prostě žeru.


Nibiru
09.08.2014 5 z 5

Pro mě zůstává E.von Däniken průkopníkem tzv. archeoastronautické teorie ve smyslu popření Darwinovy evoluční teorie, týkající se homo sapiens sapiens. On byl první, kdo oficiálně vystoupil před vědecký svět s tím, že minulost lidstva je jiná, než jak ji prezentuje suchopárná věda a že lidský genetický kód není výsledkem evoluce, nýbrž zásahem "zvenčí", Někým, kdo tady v dávné historii na Zemi nějakou dobu pobýval a operoval - ať už se týká těžby nerostů nebo manipulace s flórou a tehdejší faunou na genetické úrovni.
Toto byl v té době velmi odvážný počin a za to mu patří uznání a dík - že rozhýbal celosvětovou diskusi o tomto tématu. Dneska má už naštěstí plno kvalitních následovníků z řad vědců, žurnalistů, cestovatelů i archeologů, ať už profesionálních či amatérských.
Snad se ještě dožiju dne, kdy pravda konečně vyjde najevo!!