Dospíváte v muže

Dospíváte v muže https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229720/bmid_dospivate-v-muze-229720.jpg 2 8 5

Přidat komentář

Sitting-Bull
05.12.2023 1 z 5

Kniha poplatná době vzniku. Jako holka jsem se tam dozvěděla věci, které bych se v TÉ DOBĚ jinde nedozvěděla, protože byly tabu. Za to dvě hvězdy. Na druhou stranu si (bohužel) dodnes pamatuji i ty další části knihy, které zde asi nejlépe popisuje Ondrula a které jsou opravdu neskutečným odpadem (ale jak říkám, k tehdejší době sedí a objevují se i v dalších sexuologicky zaměřených beletrizujících knihách).

JaKuKa
04.11.2022 odpad!

Dvěma slovy naprostá šílenost. Mrazí z toho, že to autor myslel vážně a že ve své době mohlo něco takového vyjít.


DominaCZ
05.01.2020 5 z 5

Pro tu dobu odpovídající.

hellena1523
04.01.2020 odpad!

Když jsem viděla poprvé film Pupendo a tam pár stránek z této publikace, měla jsem zato, že jde o "knihu", která vznikla jen pro potřeby filmu. Vůbec mě nenapadlo, že ji najdu zastrčenou v nejzazším koutě naší knihovny.
Jako fór je to báječný, ale s vědomím, že to bylo myšleno vážně, nemohu hodnotit jinak než jako odpad. To muselo být hrozně debilní i na tu dobu, v níž to vyšlo.

ondrula
20.03.2018 odpad!

Nevěřil jsem vlastním očím, že pod touto sračkou je podepsán sexuolog, který je profesorem a doktorem věd. Kniha je do jisté míry fanatická komunistická agitka, která poučuje mladé muže, že jejich dospívání by mělo beze zbytku posloužit budování socialistické společnosti. Z větší části se pak jedná o sbírku tmářských dogmat, vycházejících nejspíš z moralistických ideálů 19. století a autor varuje mladé lidi před nebezpečími homosexuality a onanii pranýřuje jako neužitečnou ztrátu času a energie (které by zřejmě mohly být lépe využity u soustruhů). Nevím, jestli prof. Hynie byl komouš, co jen zamrzl v odborných názorech, anebo jestli šel bolševikovi na ruku jen proto, aby měl snadnější kariéru, ale spisek Dospíváte v muže je opravdová žumpa. Působí to jako výplod šílence. Také jsem se dočetl v CV prof. Hynie, že se hodně zasadil o liberalizaci homosexuality; to je ale asi nějaký omyl vzhledem k nenávistným skřekům na adresu HM, publikovaných v Dospíváte v muže.