Dospělým vstup zakázán

Dospělým vstup zakázán https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151804/dospelym-vstup-zakazan-151804.jpg 3 35 6

Jak na to, aby vztahy mezi milenci i mezi kamarády klapaly co nejlépe? Chodíte spolu, máte se šíleně rádi a je vám krásně. Může si člověk přát víc? Může. Zkušený psycholog vám poradí, jak na to, aby vztahy mezi milenci i mezi kamarády klapaly co nejlépe, a pokud snad někdy zaskřípou, jak se z toho dostat s co nejmenší škodou pro zúčastněné. Proč je dospělým na stránky této knihy vstup zakázán? Protože si zde přečtete spoustu věcí, které rodiče neradi slyší. Jsou to ale rady velmi užitečné, pomohou vám vyřešit řadu zapeklitých situací. Přesvědčte se sami!... celý text

Přidat komentář

anawi
16.07.2023 3 z 5

Čteno ze zajímavosti a pro zábavu, ale některé myšlenky stojí za úvahu.

ajsigirl
04.01.2016 3 z 5

Pana Plzáka mám velice ráda a obdivuji ho. Myslím, že je vynikající psycholog a nad jeho knihami se člověk musí zamýšlet. Tuto knihu jsem četla již dávno, ale stále mi určité úryvky v paměti zůstavají. V této knížce jsem hledala odpovědi jako nežárlit, jak se srovnávat s nepříjemnými situacemi, které se v životě dějí. Hledala jsem tam mám-li pravdu já, a nebo se chovám jako hlupák a jsem to já, kdo smysl vztahu nepochopil. Se spoustou věcí , jako že každý musí mít i svého koníčka a nemůže se poutat jen na druhého jsem stoprocetně souhlasila. Tak v 90% jsem s knížkou souhlasila. 5% knížky mně pak poučilo o tom, že každý člen páru žije a vyvíjíse ne stejně rychle a nemužeme tomu bránit. Posledních 5% knížky jsem nesouhlasila a měla jsem pocit, že jelikož to píše chlap trochu mužskému pohlaví nadržuje. Ale tot můj osobní pocit. Knížka je krásná a já pana Plzáka chovám v uctě a mrzí mně že jsem nikdy nežažila žádnou přednášku. Hodnotila bych 3,5 hvězd, což tu bohužel nejde, takže hodnotím takto.


Oter
07.06.2014 4 z 5

Výborná knížka, kterou by dle mého měl přečíst každý člověk (ideálně do svých dvaceti let). Skvěle se obsah čte a je podán zábavnou formou a mnohdy nutí čtenáře opravdu k velkému zamyšlení.

Marčullkas
05.04.2014 3 z 5

zajímavá knížka, kterou jsem si ze zvědavosti přečetla a jsem spokojená. Knížka je velmi čtivá a zábavná a přitom Vás osloví!

Kateriska
29.11.2012 4 z 5

Moc hezky se to čte, je to napsané s humorem a myslím, že se jedná o velmi užitečnou knihu.

Dummy147
23.12.2011 4 z 5

Sice je tato knížka asi vhodná spíš pro takové 15-leté holky a kluky...ale i když jsem ji četla teď ...tedy krapet později a nemá mě snad už na co připravit, nemohla jsem udržet kamennou tvář. Pan Plzák dává rády s někdy až ohromujícím humorem, kdy například popisuje chování samolibých věčně nespokojených dívek s tím, že za takové chování by "uděloval fyzické tresty..." :D