Dobrodružství v lesní říši a kouzelné pastelky

Dobrodružství v lesní říši a kouzelné pastelky https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457428/dobrodruzstvi-v-lestni-risi-a-kouze-wv2-.jpg 5 3 3

Staň se jedním z lesních zvířátek a zkus si zažít dobrodružství v jejich kůži. Jaké to je být mrštnou veverkou, pichlavým ježečkem nebo malým plšíkem? To zjistíš hned, jak se do čtecí hry ponoříš. Zvířátko si na cestu přibalí své kouzelné pastelky. Cokoli s nimi nakreslí, to se mu objeví v batohu. Ty ale rozhoduješ o barvě pastelek. Tak se vydej na cestu! Kniha Dobrodružství v lesní říši je určena pro úplné začátečníky a lze ji použít i pro nejmenší děti, které se teprve seznamují s těmito čtecími hrami (gamebooky). (Jsou zde tři krátké příběhy které trvají opravdu chvilku, takže každé dítě udrží pozornost a naučí se princip hry.)... celý text

Přidat komentář

Predator3313
07.07.2023 5 z 5

První gamebook který jsem koupil synovi.
Bylo to super, ale třeba u ježka se nedělá skoro nic jiného, než vybírají pastelky.
Plšík a veverka jsou lepší :D ale bezva to je celé.

Delfí-Lenka
05.11.2020

Odpověď: Ne, děti zde nekreslí (ale můžou). Vybírají barvičky za dané zvířátko a jsou "napjatí", co se za nimi skrývá, co nakreslí (děti si i můžou tipovat, co se za danou barvičkou skrývá a přemýšlet tím dopředu..)
Ano, je tam méně obrázků kvůli rozvoji dětské fantazie. (Všude jsou jen obrázky - v televizi, v knížkách a tím se ničí dětská fantazie. Neumí si dítě pak nic představit, nic vlastního nového vymyslet, což je velká škoda). (A za druhé - knížka by se hodně prodražila, každým obrázkem se její cena zvyšuje-bohužel.)


cziss
03.11.2020 5 z 5

Tenký GB pro malé děti a jejich rodiče. Herní systém je mimo klasiku založen na tom, že děti musí něco kreslit. Myslím, že kniha bude fajn, jen jsem možná čekal víc ilustrací.

Kniha Dobrodružství v lesní říši a kouzelné pastelky je v

Přečtených4x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x