Dobrodružství jezerních skřítků - Hrací kniha

Dobrodružství jezerních skřítků - Hrací kniha https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424513/dobrodruzstvi-jezernich-skritkubI64-8JM-.jpg 5 7 6

U jednoho krásného lesa se třpytí modré jezírko. Není to ale jen obyčejné jezírko, je totiž tajemné. Kdybyste byli potichu a chovali se slušně, určitě byste zahlédli nejen živočichy, kteří zde žijí, ale také malé záhadné tvorečky. Jezerní skřítky! Když je budete pozorovat, tak zjistíte, že existují 3 druhy jezerních skřítků. Měňavci, vírovníci a děsiči. V tomto příběhu se stanete jedním z jezerních skřítků a na vlastní kůži si projdete zkouškou odvahy! Více informací, reference, objednávky naleznete na: lenka-moravcova.webnode.cz... celý text

Přidat komentář

Predator3313
07.07.2023 5 z 5

Super knížka pro děti, synovi se dobrodružství moc líbilo, i když je mu teprve 5, takže jsem musel číst já, ale bylo to bezva.
I když Dobrodružství v lesní říši se nám líbilo víc.

MichalPok
01.06.2023 5 z 5

Dcera, 8 let, byla naprosto nadšená a příběh s jedním skřítkem přečetla během 2 dnů (v podstatě na jeden nádech). Příběh je velmi napínavý, dobrodružný a zábavný (citace dcery). Cesta dobrodružstvím je opravdu napínavá a já sám jsem si v mnoha chvílích říkal, že je konec a nebyl. Objevilo se nové dobrodružství, které musel čtenář zdolat.
Líbí se mi, že pro takto malé čtenáře je to kniha, kde se "neumírá", ale místo toho musí odčinit svá špatná rozhodnutí (jako v životě).
Sám jsem jako malý četl Lone Wolf a tato kniha mě velmi mile překvapila. Je opravdu skvělá a je vhodná jak pro toho, kdo se s gamebook ještě nesetkal, tak pro mírně pokročilého.


tabaluga
02.01.2022 5 z 5

Koupila jsem synovi k Vánocům a to bych nebyla já, abych to taky nepřečetla. Syn(7 let) byl nadšený, moc ho to bavilo. A chystá se to číst znovu s jinou postavičkou:-) byl to můj první gamebook a je to opravdu moc hezké čtení pro děti. Menší množství ilustraci ponechává větší prostor představivosti. Vyzkoušela jsem i variantu, kdy jsem neposlechla svého učitele a opravdu to mělo i své důsledky:-) takže za mne i poučné:-) ještě zkusím jiného skřítka:-)

ZuKo
08.12.2020 5 z 5

Koupila jsem to pro synovce k vánocům, tak nevím jak on ale já jako dospělá říkám super. Můj první gamebook.

zaglo
21.08.2020 4 z 5

Synovi, 8 let, se knížka líbila. Příběhy jsou krátké, takže syn jeden přečetl během dvou dnů. Ale těch variant je více a děti láká číst znovu, aby zjistili, co se stane, pokud se rozhodnou jinak :-)
Na začátku si čtenář zvolí svou postavu a během čtení si vybírá, co hlavní postava udělá a podle toho se příběh odvíjí...

martina0232
06.02.2020

Knížka je velmi zajímavá. Vtáhne čtenáře do děje, že nepřestane číst, dokud není konec. Může se číst vícekrát, a pokaždé bude příběh jiný. Dceru (8 let) čtení moc nebaví, ale když knížku dostala a zjistila jak se vlastně čte, byla nadšená. Už jí má přečtenou 2x a jistě ne naposled :)

Kniha Dobrodružství jezerních skřítků - Hrací kniha je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit3x