Do plamenů

Do plamenů https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458875/bmid_do-plamenu-cRf-458875.jpg 4 168 28

Na kolenou série

< 2. díl >

„Neuvěřitelně sexy druhý díl trilogie Meredith Wild o rodině Bridgů, jež si podmaní nejenom čtenáře prvního dílu, ale i ty, kteří se s osudy hlavních hrdinů poprvé seznámí až v tomto díle Tato vášnivá moderní romance je tak nabitá erotikou, že jsme se sami neubránili uzardění.“ – komentář editorů nakladatelství iBooks Darren Bridge žije sen každého svobodného mládence. Když se se svou jednotkou nevrhá do hořících budov, tráví volný čas navazováním známostí v tělocvičně svého bratra. Je jen málo žen, jež by jeho kouzlu nepodlehly dokud na scénu nevstoupí Vanessa. Chytrá, krásná a s nádhernýma nohama se zcela odlišuje ode všech, jež kdy poznal. Vanessa Hawkinsová, přepracovaná a bez výhledu na lepší časy, nebyla na dovolené už dva roky. Když ji z kanceláře vysvobodí sňatek Camerona a Mayi, díky němuž se jí naskytne příležitost na tolik potřebný oddech, zjistí, že dokáže přitažlivosti ženichova svědka jen stěží odolat. Darren vypadá nebezpečně dobře a navíc disponuje dostatečným šarmem na to, aby z něj kterákoli horkokrevná žena zcela ztratila hlavu a zatoužila nechat si stáhnout kalhotky a plně se mu oddat, bez ohledu na to, jak dlouhé to bude mít trvání. Po návratu do města si Darren uvědomí, že jeho svobodný život pro něj ztratil své kouzlo. Vanessa však při všech svých starostech nemá ve svém životě na vztah prostor, natož s někým tak přelétavým. Podaří se Darrenovi najít cestu k jejímu srdci a přesvědčit ji, že je hoden toho, aby s ním riskovala?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Into the Fire , 2016


více info...

Přidat komentář

SáraR.
08.02.2024 5 z 5

Tak tenhle díl mě bavil ještě víc, než ten první. Vanessa se mi zalíbila už v prvním díle a byla jsem nadšená, když jsem zjistila, že je tento díl o ní. Do Darrena jsem se zamilovala stejně jako Vanessa na dovolené, ale děj po návratu mi docela pil krev. Hodně často jsem Darrena chtěla praštit a dost jsem u toho nadávala. ;) Za mě je kniha povedenější a zatím moje oblíbená. :)

Rapeh
16.11.2023 3 z 5

Lepší než první díl. Přečteno jedním dechem. Už se těším na další pokračování.


whiolet
14.11.2023 2 z 5

Ani druhý díl mě moc nezaujal, nevím dle mého to bylo opět postavené na stejném vzorci jako díl první :(

Ála1968
13.09.2023 4 z 5

Tak tohle bylo o hodně lepší než první díl.Vanessa i Darren byli moc sympatičtí a hlavně to mělo krásný děj.Těším se na Olivii.

Toledo
31.07.2023 2 z 5

No dle anotace to opravdu bylo nabité erotikou, ale sexuální scény byly asi tak jediné, co se povedlo.
Začátek byl hned z nuly na sto, trochu jsou doufala, že tam bude více té hasičské práce, která se však objevila až úplně nakonci a celkově to bylo fádní.
Odvařená jsem z toho opravdu nebyla...

Kristy.Seb
15.05.2023 4 z 5

Láska je křehký dar, který bychom měli opatrovat.

Jsme takoví, jací jsme. Někteří lidé nedokážou být takoví, jak se od nich čeká.

Postavy v této knize byli moc sympatičtí. Ale příběh mi na konci přišel moc rychle ukončený, něco tam chybělo.

zuzka5372
20.11.2022 4 z 5

Druhý díl byl o stoprocent lepší než první, mělo to děj, hlavní postavy mi byly nesmírně sympatické. Hezká oddechovka na deštivé sobotní odpoledne.

Ivanka83
15.11.2022 4 z 5

Druhý díl mě bavil o poznání víc. Sexi hasič Darren, lamač dívčích srdcí a krásná a řekla bych nesmělá Vanessa. Ti dva jsou pro sebe stvoření.
Jsem zvědavá, čím nás překvapí Olivia.

NiKub
04.08.2022 3 z 5

Vanessa a Darren. Dvojce se mi líbila ze sukničkáře na chlapa co mu stačí jedna žena. Díl byl v mnoha případech předvídatelný a i přesto jsem byla občas překvapená. Tihle dva mě bavili o hodně více než předešlá dvojce. Mrzí mě že o Vanessině práci tam bylo víc než dost a o jeho práci se psalo na začátku a aby se neřeklo tak na konci.Erotické chvilky byli vesměs stejné jako u prvního dílu. Kniha nepatří mezi mé Top v žánru erotiky ale super oddechovka a určitě se těším na příběh Olívie :)

Kudík
23.07.2022 3 z 5

(SPOILER) Příběh Vanessy a Darrena mi přišel v mnohém lepší než u předchozí dvojice. Zklamáním však pro mě bylo tak málo popisu Darrenovi hlavní práce, a to hasiče. Z jeho částečného úvazku v posilovně toho bylo uvedeno stejně ne-li více.
Dát na začátek pidi akci s feťákem a na konec požár s úrazem mi přijde málo.
Hodnotila bych lépe, kdyby v tomto případě méně bylo více a jisté pasáže autorka nahradila třeba zajímavým výjezdem s jednotkou. 3,5*

Ešína
29.06.2022 3 z 5

Příběh Darrena a Vanessy se mi líbil o něco více než předešlé dvojce Cama a Mayi, i když děj pro mě byl stejně slabý. V podstatě se tam opakovalo jen to samé... Budou spolu? Nebudou spolu? Ale jako oddechovka to nebylo zas tak zlé.
Třetí díl si pro uzavření přečtu i tak.

Andrejka91
15.04.2022 3 z 5

Sice byl tento díl malinko lepší než ten první, ale taky žádná sláva. Erotiky tam bylo méně než v předchozím díle a kromě toho, že se Darren a Vanessa pořád jen rozcházeli a dávali dohromady, tak tam nebyl žádný děj. Průměrná kniha, kterou nepotřebuji číst znovu.

simona5372
11.04.2022 2 z 5

Není to zrovna nejlepší kniha ale teda určitě ani nejhorší. Ale prostě mě to nebavilo, první díl mi přišel lacinej a tenhle byl jako přes kopírák.

Laf
22.01.2022 4 z 5

Kniha se mi líbila. Četla se dobře. Zařadila bych ji mezi odpočinkové knihy. Jenom mi přišla o kapánek horší než první díl, ale i tak jsem ji skoro přečetla najednou. Rozhodně za přečtení stojí :)

petusska01
21.01.2022 2 z 5

Mám dojem, že som mierne sklamaná. Tento príbeh má až tak velmi nevtiahol do deja, viac menej som sa nudila. Napriek teda tomu, že to tam bolo všetko ako na hojdačke. Okrem toho, ani Vanessa ani Darren mi neboli sympatický. Nie že by mi úplne vadili, ale Darren ma nejako svojimi myšlienkovými pochodmi a správaním neoslnil. Vanessa bola nudná a nepáčilo sa mi ako sa zachovala po bitke. Nebolo to zlé, ako pokračovanie série sa to taktiež dalo prežiť, ale toto mi nesadlo.

petulkapeta
06.01.2022 4 z 5

„Víš, že jsem víc než jen má barva vlasů, vid?"

Odsunul mi pramen vlhkých vlasů z tváře. „O moc víc... Jsi jako červený blesk, který nedokážu dostat z hlavy. Kdykoli tě vidím, kdykoli na tebe pomyslím, srdce se mi rozbuší. Nedokážu myslet na nic a nikoho jiného."

,,Zaslouží si někoho lepšího, než jsem já.“ To byla pravda. „Možná ano, ale já cítím, že nikoho jiného než tebe nechce."

Me se tenhle dil s Darrenem a Vanessou libil vic jako prvni...

Petra38
08.12.2021 2 z 5

Bohužel musím říct, že ačkoliv mě příběh bavil o něco víc jak první díl ,tak to žádná slává nebyla. A pokud už přeskakuju i milostný scény, tak to o něčem vypovídá. Jestli se odhodlám přečíst si poslední díl? To netuším, možná mě jen premůže můj smysl pro úplnost.

lucie3944
18.11.2021 4 z 5

Docela to šlo. Už jsem věděla, jak autorka píše, takže některé věci jsem přeskakovala, hlavně erotické scény. Příběh jako takový byl fajn - sympatičtí byli oba, vývoj možná trochu rychlý, ale co já můžu vědět, že... Jsem zvědavá na Olivii, komu ji dají, když nejlepší kamarád je gay . Jdu na to.

nikca3976
25.08.2021 4 z 5

Ani nevím co k tomu napsat...bylo to mnohem lepší než první díl... děj se tak netáhl,chemie mezi hlavními postavami byla úžasná a bylo to žhavé až až...navíc Darren byl božský...a navíc hasič ale něco tomu prostě chybělo...tak uvidím,jak na tom bude 3. díl i když teda Olívie se ani v jednom díle moc neobjevovala,tak jsem si k ní zatím nevytvořila žádný vztah

lusitta05
16.08.2021 4 z 5

Bolo to fajn a to som potrebovala.

Štítky knihy

rodinné vztahy rodinné ságy

Autorovy další knížky

Meredith Wild
americká, 1982
2020  66%Na kolenou
2021  75%Do plamenů
2021  76%Za hranou

Kniha Do plamenů je v

Právě čtených4x
Přečtených263x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených6x
Knihotéce279x
Chystám se číst129x
Chci si koupit30x
dalších seznamech3x