Divy světa

Divy světa
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425320/bmid_divy-sveta-F3o-425320.jpg 5 5 5

Tato kniha je věnovaná nejúžasnějším světovým památkám. Chceme vám vyprávět příběh každé z nich tak, aby vás skutečně zaujal. Proto jsme si u každé památky vybrali osobu, která je s příběhem či legendou úzce spjatá. Proto je každý příběh jiný, podle osoby, která jej vypráví - může být poetický, pohádkový nebo i technický. Skvělé ilustrace Giulie Lombardové vás ohromí a přiblíží vám atmosféru každého místa. Společně tak navštívíme šikmou věž v Pise, Karlův most v Praze, chrám Sagrada Familia v Barceloně, Machu Picchu v Peru i sydneyskou Operu.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Bambook
Originální název:

Wonders of the World , 2019


více info...

Přidat komentář

Květinka008
21.03.2023 5 z 5

EXCELENTNÍ ILUSTRACE! Kniha mě naprosto okouzlila a ač nemám děti v cílové skupině, rozhodně si ji nechám...! Každopádně oceňuji pro děti přiměřenost informací a výběr opravdových zajímavostí. Nápadité jsou i pozdravy v řeči místa památky na úvod kapitoly.

Alex.Barunka
02.05.2020 5 z 5

Žijeme v době, kdy mají děti neskutečné štěstí, že si mohou vybírat z velkého množství úžasných publikací.


JanaDor
04.01.2020 4 z 5

Kniha je krásně zpracována. Je plná zajímavostí a neuvěřitelných věcí o nádherných místech a věřím, že spoustu dětí inspiruje k cestování. Jediné malé mínus je velikost knihy, je velká. Je velikosti atlasu a tímto je trochu nepraktická, ale to je hlavně můj problém. Pokud se děti chtějí dozvědět více o světě kolem nich, podpořte je i touto knihou. Je moc hezká.

Autoři knihy