Divočák – recepty z kančího masa

nehodnoceno
Divočák – recepty z kančího masa https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505087/bmid_divocak-recepty-z-kanciho-masa-fcR-505087.jpg 0 0 0

Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

Sauen: Das Wildschwein-Kochbuch , 2015


více info...
Přidat komentář

Štítky knihy

zvěřina

Autoři knihy

Ernsth Frida
německá
Axell Mikael
německá