Namakaný od klikání myší

Namakaný od klikání myší https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/200698/bmid_dilbert-dilbert-5-namakany-od-klika-3gJ-200698.jpg 4 19 5

Dilbert série

< 5. díl

Další příhody zakřiknutého vynálezce Dilberta, jeho maniakalního psa Dogberta a celé plejády dalších postav, které zdařile parafrázují běžné životní i pracovní peripetie každého jednoho z nás.

Přidat komentář

pistikpistik
09.08.2023 5 z 5

Tajní z vlády: "Občania majú právo o šťastie usilovať - nie byť šťastní." Piata časť pokračovala v podobnom duchu ako štvrtá, mihli sa tu Elbónci, mohli však byť zastúpení viac, podobne ako smetiar.

Tomas@S
16.03.2018 5 z 5

Dilbert je muj oblibeny hrdina a tak hodnotim samozrejme maximalne pozitivne. Dilberta maji rady i nase deti, coz mne trochu prekvapilo. Prece jen je jeho humor dost casto namiren do kancelarskeho sveta velkych korporaci. Asi je na tom i tak neco univerzalniho co je blizke kazdemu a je to jen zasazene do techto specifickych realii.


Covenant
22.02.2018 1 z 5

Omlouvám se příznivcům, ale za mě velmi slabé, velice málo vtipné, až nudné. Stránky jsem nedokázal přečíst všechny, jak otravné mi to přišlo. A jestli nejvtipnéjší hláška má být ta ze strany 91, tak nemá smysl číst zbytek.

Peter.Melon
14.12.2015 4 z 5

Hezký komiks,který je dobře zpracovaný,ale snad by mohl být barevný.Jinak nápad dobrý.Tento komiks se mi tedy docela líbí...

Kapis
27.05.2014 5 z 5

Opět výborné, za mně stále a pořád jednoznačně nejlepší stripová série u nás. Nejvíc mě potěšila hláška ze strany 91, kdy chce Dilbert přidat, protože jeho patent přinese firmě 50 miliónů dolarů a šéf mu řekne, že nádoba zisku není spojena s nádobou rozpočtu, takže nic nebude:D Dogbert je naprosto dokonalý ve všech pozicích a hodně dobré jsou i manažerské zombie, jako bych četl D-FENSův seriál o Zmrdech. Už tam chybělo jen to strašné "vykomunikovat" ale to v roce 1993 snad ještě neexistovalo. Takže znova veliká spokojenost a děkuji Crwi, že to vydává pro radost, je krásné vědět, že nevše v tomto světě je poháněno jediným posvátným neoliberálním kritériem - a to ziskem. A co zisk negeneruje, nemá nárok, takže díky, díky a ještě raz díky (hlavně za to, že máte práci a tohle je vedlejšák, jinak bychom Dilberta neměli). Takže lidi kupujte to ať Dilbert vychází i dál!! Modlím se za další díly.