Digitální román

Digitální román https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141200/digitalni-roman-141200.jpg 4 8 4

Digitální román bude bezpochyby jednou z nejvtipnějších knížek, které jste kdy četli. Spousty absurdních elektronických udělátek, vlezlá reklama, stopadesátipro­centní slevy, nejzdarmovější tarify, očipovaní zákazníci, umělí politici ze dvou pořád se střídajících stran – to vše tvoří český svět, posunutý jenom o pár let… A k tomu všemu dobře vymyšlený příběh se skvělou pointou. Nebo že by to všechno nebylo až zas tak moc vymyšlené?... celý text

Přidat komentář

Morgainne
12.03.2015 4 z 5

Děsivá představa blízké budoucnosti ... přítomnosti? Komentář od RADOST je velice výstižný.

wewercak
29.09.2013 3 z 5

V knize je spousta trefných přirovnání a narážek na dnešní svět a částečně zdegenerovanou populaci, ale na tom se nedá stavět kniha. Prvních zhruba 30 stránek je popis budocnosti, kdy ze začátku dobré a celkem vtipné, postupem času mi to ale začalo lízt krkem, protože to pořád byla dokolečka stejná písnička.

Pak aspoň nastala část s dějem, nicméně konec byl velmi předvídatelný.


skulenka
15.01.2013 5 z 5

Vtipný, výstižný román o aktuálním a budoucím světě. Výborné narážky na dnešní situaci ve společnosti, v politice, v životě. Zároveň lze tento román považovat i za poučný, abychom se vyvarovali zmíněných abnormálností, které v knize jsou velice dobře popsány.

RADOST
05.01.2013 5 z 5

Sci-fi? Budoucnost nebo už současnost? Humor, řekla bych černý humor. Ani si neuvědomujeme, jak pod mediálním, komerčním a byrokratickým tlakem degenerujeme psychicky i fyzicky. Vize možné budoucnosti nás pobaví. Zatím.. Je třeba více se spoléhat na zdravý selský rozum a zlaté ručičky, aby si tato "orwellovština" neupevňovala pozice v našem reálném světě. Dobrá, opravdu dobrá kniha!

Štítky knihy

antiutopie, dystopie, kakotopie budoucnost reklama a propagace

Autorovy knížky

2012  70%Digitální román