Detox hlavy

Detox hlavy https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499388/bmid_detox-hlavy-SOW-499388.png 4 12 4

V dnešním světě se spousta lidí cítí zahlceně, unaveně a nešťastně. Nechávají se totiž pohltit svými myšlenkami a emocemi, žijí v roli oběti a hledají štěstí někde „tam venku“. Všechny problémy, kterým čelíme, jsou přitom způsobeny tím, jak používáme svoji mysl. Když se s ní naučíme pracovat, dokážeme výrazně pozvednout kvalitu svého života. Detox hlavy je průvodce, který vás v sedmi krocích provede k vnitřnímu klidu.... celý text

Přidat komentář

Peace
28.01.2024 2 z 5

"Někdy je to, co neděláte, stejně důležité jako to, co děláte."

Seberozvojové knihy mám hodně ráda, ale abych pravdu řekla, tato mi nesedla.. Přijde mi, že autor z větší části jen cituje či vychází ze zdrojů jiných autorů a knihu pojal jako PR nejen pro sebe, ale i své kamarády..
Škoda, ale věřím, že svoje čtenáře si najde.

Market-k-a
08.11.2023 5 z 5

Pěkně a srozumitelně zpracovaná knížka, dobře zvolená témata aktuální pro dnešní dobu (neustálé notifikace na telefonu, dopaminová závislost, život ve spěchu...). Za mě určitě doporučuji.


tomas7353
20.06.2023 odpad!

Opravdu jste vděčný za Kiosakiho???? Svědomí má v mém životé důležitou úlohu a u každého, kdo se jeho úlohu snaží zpochybnit je na místě obezřetnost. Ke knize jsem se dostal od prodejce na burze (jen pro představu, kde se čte) a vyznívá jako lehká obhajoba ignorování etiky společnosti. Klobouk dolů před rychle odsýpajícím textem ale také je nutno dodat, že font pomohl natáhnout knihu na dvojnásobek. Rady do života od dvacetiletého "podnikatele", které jste mohli číst/slyšet i jinde ale v tomto případě si za výborný marketing připlátíte. Eza už bylo prostě moc..Obsahově slabé a plitké ale forma opravdu na úrovni. Nejste Vy náhodou z Prahy? Leccos by to vysvětlovalo... PASIVNÍ PŘÍJEM.....

MakiMel
19.10.2022 5 z 5

Výborně pojatá seberozvojová kniha s praktickými tipy na vyčištění hlavy a zdravějšímu přístupu k vlastnímu duševnímu zdraví.