Design vraždy

Design vraždy https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422881/bmid_design-vrazdy-L8O-422881.jpg 4 34 11

Jednoho lednového dne je nalezen bez známek života slavný designér a architekt. Na první pohled jeho smrt vypadá jako důsledek pádu z koně, ale posléze vychází najevo, že se jedná o pečlivě naplánovanou vraždu. Vyšetřovatelka Ivana Netušilová se svým kolegou odhaluje, že pod rouškou dokonalého života autora ikonických děl se skrývá spousta tajemství a důvod k jeho vraždě má hned několik osob…... celý text

Přidat komentář

Aghatte
29.02.2024 3 z 5

Docela to jde,
jen je tam opět příliš playlistů ( což je moje soukromá averze vůči zmiňování hudby v textu ),
piju turka s rostlinným mlékem už asi 20 let, jen jsem nevěděla, že se kolem toho musí dělat takový tyjátr...
Ale jinak slušná civilní detektivka, rozhodně lepší než autorčina ženská linka.
Pokud vyjde další díl,
určitě si ho v knihovně půjčím.
Dokonce jsem knihu viděla v Albatrosu za 175kč, a to je i cena, kterou bych za ni byla ochotna dát. Takže vlastně doporučuji českým ženám českou detektivku.
Obálka se mi také moc líbí.

Zuzulinka
04.05.2023 5 z 5

Krásná kniha! Těším se na další od této spisovatelky!


Myš007
08.02.2023 5 z 5

Od autorky už jsem přečetla vše, co vydala, tak doufám, že opět něco napíše. Tentokrát to byl úplně jiný žánr, než jsem od ní doposud četla a řekla bych, že detektivky jí jdou :-) "Netušilka" mi přirostla k srdci i s tím jejím mandlovým mlékem. Sice jsme ho nikdy nezkoušela pít, ale po přečtení této knihy si ho snad půjdu koupit, abych ho ochutnala. Však každý detektiv v historii má něco speciálního a pro něj typického. Poručík Columbo má skleněné oko a manželku, co nikdy nikdo neviděl, Sherlock Holmes kouří lulku, KOMISAŘ REX miluje housky se salámem a Netušilka pije turka s mandlovým mlékem. A to se prostě v knize opakuje, protože ho miluje a pije ho tedy denně, občas i několikrát :-) Obal knihy úžasný. Tak mi mi nezbývá, než doufat, že Ivana Netušiolová s kolegou dostanou co nejdříve další případ :-) Dávám do doporučených.

tess.de.veles
27.05.2022 2 z 5

Tak tohle me tedy nebavilo.....Bylo to takové mdlé.... Mandlové mleko se tam vyskytlo tolikrat, ze jsem myslela, ze to ono ma na svedomí architekta Chlumeckeho .... mozna by mohl vyrobce mandloveho mleka pani spisovatelku zasponzorovat, napise-li dalsi knihu s postavou "Netušilky" :-) Jeji prvotina, Sex kafe ....se mi libila a na zaklade jejiho precteni, jsem se pustila i do dalsich jejich knih....(soukrome si myslim, ze detekrivky ji moc nejdou narozdil od ostatnich knih)

Dimas
03.03.2021 3 z 5

Opět fajn počtení, jen mě mrzí překlepy elektronické verze z Kosmas.cz

Sasha001
24.07.2020 5 z 5

Moje první kniha od této autorky a rozhodně ne poslední. Pro mě je tohle velmi dobře napsaná detektivka. Rozhodně by mě potěšil další díl s touhle detektivní dvojicí v hlavní roli.

moničina
24.04.2020 4 z 5

moderná a štýlovo dobre napísaná krimi. Dobré vykreslenie viacero postáv, čo mi však trochu vadilo bolo trochu naivnejšie správanie niektorých z nich, kde všetci od Chlumeckých nakoniec skončili ako jedna šťastná rodina - chýba mi tam viac reality. Dúfam, že utorka zostane verná tomuto žánru a napíše ďalšie krimi s inšpektorkou Ivanou.

bigben
16.02.2020 4 z 5

Za mě dobrá česká detektivka, "normální vyšetřovatelé", jen pokud oběť byla taková, jakou jí popisovali, divím se, že ji někdo nezabil dřív:-)

alzbeta4340
07.01.2020 4 z 5

Vyšetřovatelka Netušilová, padesátnice a rozvedená matka tří dětí, je sympatická a nosná figura, která si určitě zaslouží i nějaký další a snad i méně vleklý případ. Třeba jí ho autorka v budoucnu ještě vymyslí.
Za povedenou obálku dávám hvězdičku navíc.

marwinmh
30.12.2019 5 z 5

Příjemně plynoucí detektivní příběh z prostředí designu a velkých peněz, se sympatickou vyšetřovatelkou milující turka s mandlovým mlékem. Čtení mě bavilo až do samého konce, kdy jsem vůbec netušila, kdo je vrahem.

bagel
12.12.2019 3 z 5

Docela povedená detektivka se sympatickou policistkou.