Denisa maluje lásku

Denisa maluje lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25274/denisa-maluje-lasku-25274.jpg 4 9 3

Denisa série

< 4. díl

Naposledy se vám hlásí Denisa, aby dovyprávěla svůj milostný příběh. Spousta otázek sice zůstane nezodpovězena, ale to nejdůležitější už Denisa ví. Chcete to vědět i vy? Pojďte spolu s ní namalovat tu pravou lásku.

Přidat komentář

*-*Kleny*-*
18.01.2021 4 z 5

Jelikož je to už čtvrtá kniha jedné série, tak si už dokážete tak nějak udělat obrázek o tom, jak to v ní asi bude vypadat, jak se děj bude vyvíjet, co se tam asi stane, co se bude řešit. A opravdu, máte tři čtvrtě knihy za sebou a ono to tak téměř je, že si říkám, milá série pro potěchu duše a nic náročného a nového a vlastně tak trošičinku o ničem. A najednou konec a mně málem vypadla z ruky. Strašně mile mě překvapila, protože jsem nečekala, že to skončí takhle a najednou do sebe všechno zapadlo a začalo dávat smysl i to, že vám ta kniha může připadat o ničem. A bylo na ní vidět (asi jako na jediné z celé série), že si tady už opravdu dal na ději někdo záležet. Proto je takhle pro mě z celé série nejlepší a nejmilejší. A krásně celou sérii uzavřela.
Určitě čtěte až do konce. Mně to překvapilo.

Anna 13
02.10.2014 5 z 5

(SPOILER) Tato kniha byla nejlepší z celé série. Bylo mi na konci líto Patrika, protože přišel o tátu. Jen mne zklamal ten obraz. Ale lásku by asi každý namaloval jinak. Denisa mi byla moc sympatická a tuto knihu všem vřele doporučuji.
Julie mi přišla také velmi zajímavá. Dokázala se zamilovat do kluka, kterého nikdy neviděla a jen o něm slyšela od Denisy. To, že si Filip našel takhle rychle novou holku mi přišlo, ale dost divný, vzhledem k tomu co prováděl v druhém díle!


Martias
15.11.2013 1 z 5

Romantické čtení pro dnešní teenagerky... :-)