Deníček klasického pejskaře

Deníček klasického pejskaře https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364976/bmid_denicek-klasickeho-pejskare-dK9-364976.jpg 5 7 2

Příběhy se života se psem, které zná asi každý klasický pejskař. O tom, jak jsem chtěla klidnou fenku z útulku a místo toho mám štěně loveckého pejska. Broka.

Přidat komentář

efka.saf
13.04.2018 5 z 5

Bročka jsem měla tu čest poznat již díky blogu, na který jsem narazila na fb a který doteď ráda čtu. Uznávám, asi to není dílko na cenu Magnesia Litera a Ruda Desenský by si možná po přečtení hledal nejvhodnější větev na mašličku, já toto dílko ale oceňuji. Máme štendo o 3 měsíce mladší než Brok a ačkoliv jde o jiné plemeno, jeho ničitelská kreativita nás mnohdy naprosto odrovnávala (a to nemusel ani vytahovat hmoždinky ze zdi). Kniha je vtipně napsaná a určená pro všechny potrhlé pejskaře. Myslím, že každý se tam někde najde a co si budeme nalhávat, všichni jsme rádi, že když stojíme v poli nebo parku a řveme jako debilové na svého čtyřnohého miláčka, kterého to v daný moment vůbec netankuje, že v tom nejsme sami, i když to tak v daný moment vypadá a my bychom se nejraději propadli až k protinožcům.

kristynakristyn
12.01.2018 5 z 5

Humorně napsané, najde se v tom běžný pejskař (nikoli zkušený zapálený kynolog, ten si asi bude ťukat na čelo)


Štítky knihy

deníky česká literatura

Autorovy další knížky

2017  94%Deníček klasického pejskaře
2018  100%Deníček klasického pejskaře 2
2020  80%Deníček klasického pejskaře 3