Deníček Camille G: Dvoječka

Deníček Camille G: Dvoječka https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502619/bmid_denicek-camille-g-dvojecka-L16-502619.png 4 50 24

Smíchokniha plná sranda příhod ze života bláznivý skorobloncky. Historky Camille G. baví desetitisíce čtenářů svou ulítlostí a humorem, ze kterýho už povolil nejeden svěrač. Svérázná Brňačka díky svý střelenosti a těžko zvladatelnýmu temperamentu zažívá někdy až neuvěřitelný příhody u koní, se psem, s kámoškama i s rodinou. Píše svým osobitým stylem: s nadsázkou, špetkou černýho humoru a trochó hantecu. Ale bacha! V příbězích se vyskytujó sprostý slova, tak ať to někoho nepobóří!... celý text

Přidat komentář

Atara16
04.02.2024 2 z 5

Určitě ne kniha pro mě.

Elion
09.12.2023 4 z 5

Druhý díl neztratil naladění prvního. Opět jsme dostali dávku jejího typického humoru v krátkých příbězích ze života.
U některých příběhů slzíte smíchy, u některých se jen tak šibalsky smějete sami pro sebe.
Možná že ne každý její humor pochopí a bude se mu kniha líbit tolik jako mě. Přeci jen, každý jsme jiný a každý z nás má rád trochu jiný druh humoru. Ale jako oddychovka na jedno, dvě odpoledne je určitě fajn.
Doma mám i další díly a rozhodně se na ně chystám. Tenhle styl humoru je pro mě nejlepší ke kafíčku a do dnů, kdy potřebuju trochu zvednout náladu.


MichalN64
24.10.2023 5 z 5

Autorku sleduju na facebooku delší dobu a na základě zveřejněných příbehů jsem si koupil knížku.

Tahleta "smíchokniha" je opravdu super a doporučuji ji určitě všem, kdo se chce zasmát, až si cvrnkne do trenek.

Nedoporučuji číst na veřejnosti, protože na vás budou koukat jako na blbce, čemu se jako smějete !!!

milan6214
23.10.2023 odpad!

To jako fakt?

Mauricie
16.03.2023 2 z 5

Není to špatné čtení, ale asi nejsem cílová skupina. Dnešní mladí se v tom pravděpodobně poznávají. I já jsem v některých příhodách viděla svou dceru, která někdy blbne úplně stejně. Nechci říct, že jsme byli jiní. Řekla bych, že mládež se až tak moc nezměnila, i dříve byli takoví, jako autorka a nebylo jich zrovna málo. Ale já k nim nepatřila. A řešit všechno s flaškou v ruce mi zas až tak vtipné nepřipadalo ani tehdy ani nyní.

happy-smile
08.11.2022 4 z 5

Možná jsem byla minule více naladěná, ale první díl se mi líbil více. Tam jsem se řezala smíchy. Tentokrát jsem se smíše sem tam usmívala. Jinak mi ale nepřišlo, že by kniha byla horší kvality než předchozí, možná jenom člověk musí mít tu správnou náladu. :)

Karin94
04.11.2022 3 z 5

Skutočné príbehy Brňačky, ktorá čo na srdci to na jazyku.

Príbehy píše svojim osobitým štýlom a zmesou jej vlastnej “brnáčtiny”.

Upozorňujem, že pokiaľ si typ úplne slušného človeka, čo neznáša nadávky nielen v realite, ale ani v knihe, tak táto kniha určite nie je pre teba. V príbehoch si autorka vôbec nedávala servítku cez ústa, a píše tak, ako jej huba narástla.

Mne sa osobne príbehy veľmi páčili nielen vďaka ich vtipnosti, ale aj vďaka povahe autorky, ktorú som si cez písmenka ako tak vedela predstaviť. Došla som k názoru, že nie som o nič iná ako ona sama a boli by z nás výborne kamarátky.

Škoda len, že som začala dvoječkou. Popravde sú to iba reálne príbehy, ktoré sa naozaj stali, takže ak to budem čítať hocijak, snáď sa nič nestane už teraz sa teším na jej ďalšiu “smíchoknihu” plnú humoru.

MartinaS483
18.10.2022 5 z 5

Doporučuji číst všechny příběhy, protože to je všelék na všechny blbý nálady. Nevyřeší Vaše problémy, ale za to Vás rozesmějí tak, že jedno oko nezůstane suché. A nejen oko. Samozřejmě smíchy.

Camilla je nejlepší a nikdo na ni nemá!!!

Dvoječka je snad ještě lepší než první Deníček.

Už se moc těším na trojku (troječku) !!

Ronnie68
13.10.2022 3 z 5

Kniha to nebyla špatná k přečtení... opět taková jednohubky... jen mu to sedělo daleko méně než díl první....

PeterBig
24.09.2022 5 z 5

Smíchokniha přečtena na jeden zátah a vypotřebované celé balení kapesníčků od řvaní smíchy!!! Rodina na mě čučela jak na magora propuštěného ze cvokárny.

Už se moc těším na další díly smíchoknihy!!!

NatálkaM
24.09.2022 5 z 5

Božské odreagování a fantastická satira!! Už jednička byla nej!!!

Určitě doporučuji těm, co se chtějí zasmát v této těžké době!!!

Nicky19
20.09.2022 5 z 5

Doporučuji autorce psát a psát a psát a ostatním číst a číst a číst..

Protože je to zaručená prevence proti Alzheimrovi, protože jak známo při smíchu se do těla vyplavují endorfiny, serotonin, oxytocin atd.. Nedostatek těchto latek právě způsobuje zmiňovanou chorobu, stejně tak jako třeba schizofrenii a další svinstva..

Takže prevence zdarma.......

DavidŠebesta
20.09.2022 5 z 5

Toto je super knížka na odreagování a zvednutí nálady a to kdykoliv a klidně pořád dokola!!

Kdykoliv mám špatnou náladu, tak Deníček pomůže.

Už se moc těším na třetí díl!!!

ŠárkaM497
20.09.2022 5 z 5

Za dobrou cenu, mnoho muziky. Holka píše, jak ji zobáček narostl. A otevřeně. Smějete se od začátku do konce.

Nedoporučuji moc nafrněným čtenářům!! Holka píše od srdce a servítky si nebere. Tak to má být, aspoň víte na čem jste. Netrpělivě čekám již na troječku.

Jenom tak dál a více takových pisatelů.

RadkaMatouskova
19.09.2022 5 z 5

Tato žena dokáže úžasně seřadit písmenka, a tak dokonale, že když je čtěte, brečíte smíchy a máte co dělat, abyste to dokázali udýchat.

Prostě úžasné čtení na pokračování.

Nikdy se neomrzí a vždy Vás rozveselí!!

MartinaS483
19.09.2022 5 z 5

Doporučuji číst všechny příběhy, protože to je všelék na všechny blbý nálady. Nevyřeší Vaše problémy, ale za to Vás rozesmějí tak, že jedno oko nezůstane suché. A nejen oko. Samozřejmě smíchy.

Camilla je nejlepší a nikdo na ni nemá!!!

Dvoječka je snad ještě lepší než první Deníček.

Už se moc těším na trojku (troječku) !!

EvikU.
19.09.2022 3 z 5

Kniha obsahuje několik fejetonů nebo-li příběhů ze života hlavní hrdinky Kamily (Camille G.). Musím říct, že podle hodnocení a komentářů zde, jsem se na knihu děsně moc těšila. Myslela jsem si, že budu zlomená v pase a smát se nahlas. No nestalo se.

Začátek mě, přibližně do strany 65 fakt nebavil. Říkám si, tak jsem asi divná, všem se to líbí, je fakt, že ji nehodnotilo nějak moc čtenářů, ale i tak... Postupně se to zlomilo a některý příběh se mi i docela líbil.

Vulgarismy mi v knize nevadí, ale měli by být použitý jednou za čas, aby kniha nebo příběh dostaly ve správnou dobu ten správný říz. Tady jich je ale jako sena, v podstatě každé třetí slovo je vulgární. Ztrácí to na významu. Obzvláště jedno slovíčko si asi budu muset spočítat. :-)

Některé příběhy byly úsměvné, třeba jak nabourala auto, když ho chtěla jen posunout, aby projela sekačkou. A upřímně se divím, že s ní Zbyněček vydržel.

Kniha měla být velkou nadsázkou a vtipná tím, kolik je tam vulgarismů, ale na mě to neplatilo. Dvě a půl hvězdy, zarovnáno na 3. Můj šálek kávy to není, ale čtenáře si kniha najde.

Nicky19
17.09.2022 5 z 5

Těžká pecka. Doporučuji!!

JardaN261
17.09.2022 5 z 5

Jak už predikuje název knížek opravdu je jedna každá kniha - smíchokniha -, prodlužuji si smíchem život

ŠárkaM497
17.09.2022 5 z 5

Za dobrou cenu, mnoho muziky. Holka píše, jak ji zobáček narostl. A otevřeně. Smějete se od začátku do konce. Nedoporučuji moc nafrněným čtenářům. Holka píše od srdce a servítky si nebere. Tak to má být, aspoň víte na čem jste. Netrpělivě čekám již na troječku. Jenom tak dál a více takových pisatelů.