Pravdu neumlčíš

Pravdu neumlčíš https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527605/bmid_pravdu-neumlcis-656dac7f23a57.jpg 4 18 6

DCI Helen Laveryová série

< 2. díl

Minulost je blíž, než si myslíte. Druhý případ Helen Laveryové. „V domě někdo je“ To jsou poslední slova, která Naomi řekne své nejlepší kamarádce Evě při skypovém rozhovoru. Vyděšená Eva pak už slyší jen tlumené rány a na obrazovce vidí nezřetelné pohyby. Mladá žena hned zavolá pohotovost, ale je pozdě. Vyšetřování vraždy se ujímá šéfinspektorka Helen Laveryová a její tým. Nemají žádná vodítka, nemají žádné svědky. A teror pokračuje. Někdo teď jde po Evě i po samotné Helen. Síť se pomalu stahuje. Unikne Helen vlastním démonům? A dokáže pomoct Evě, aby utekla těm svým?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

The Truth Will Out , 2014


více info...

Přidat komentář

alzbeta4340
18.04.2024 4 z 5

Civilně působící detektivka. Má jednoduchý, přitom promyšlený děj a obejde se bez mimořádných zvratů. Celá zápletka je docela dobře uvěřitelná, včetně osobního života vyšetřující inspektorky. Případný další díl si nenechám ujít.

cleopatra11
09.04.2024 2 z 5

Nebylo to špatné...


astra3
06.04.2024 5 z 5

Bylo to povedené. Určitě si přečtu další.

jahlina
05.04.2024 4 z 5

Autorce se opět podařilo přijít se zajímavou vcelku originální zápletkou. Čtenáři mají sice možnost získat některé indicie dříve než vyšetřovatelé, ale nakonec stejně přijde překvapení.
Helen není jen vyšetřovatelkou, pro kterou je její práce posláním. Je také matkou dvou puberťáků. Možná je mi právě tím blízká. Na další pokračování si určitě počíhám. V originále jsou napsané ještě další tři díly .

Adinlea
22.03.2024 2 z 5

Tato serie me vubec nevtahla.
Cele policejni patrani pusobi neuveritelne bridilsky. Navic je Helen nudna a unyla postava, vubec mi neprirostla k srdci. V knize jsou zbytecne dlouho pasaze nudne popisujici probihajici udalosti.
Ke konci uz jsem jen prolitavala odstavce, at uz mam knizku za sebou.
Pro me proste zklamani.

nada3314
15.02.2024 4 z 5

Druhý díl ze série DCI Helen Laveryová se mi líbil o chloupek méně než – první díl Smysl vraždy, ten mě neuvěřitelně nadchl – hodnotila jsem plným počtem hvězd. Ale jsem výjimka.

Opět napínavý thriller, který vtáhne čtenáře do temného světa intrik a tajemství. Autorčina schopnost vykreslit složité postavy a situace je ohromující, čtenáři se snadno ztotožní s emocemi a dilematy hlavních postav. Trochu jsme se posunuli i v osobním životě Helen, tak jsem moc ráda, že jsem ji poznala zase o něco víc.

Celkově řečeno, “Pravdu neumlčíš je nezapomenutelnou jízdou plnou napětí, zvratů a emocí, která potěší všechny milovníky detektivních thrillerů. Jane Isaac opět ukázala svůj talent a umění stvořit příběh, který vás vtáhne a nepustí až do poslední stránky. Tato kniha rozhodně stojí za přečtení a je skvělým doporučením pro všechny fanoušky žánru.

Autorovy další knížky

Jane Isaac
britská
2023  73%Smysl vraždy
2024  74%Pravdu neumlčíš

Kniha Pravdu neumlčíš je v

Právě čtených2x
Přečtených20x
Knihotéce63x
Chystám se číst29x
Chci si koupit12x
dalších seznamech2x