Flash: Zkrotit bouři

Flash: Zkrotit bouři https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415636/bmid_flash-zkrotit-bouri-InR-415636.jpg 3 21 5

DC komiksový komplet série

< 67. díl >

FLASH: ZKROTIT BOUŘI Původně vycházelo jako Flash: Nejrychlejší muž na Zemi #1-6, od srpna 2006 do ledna 2007 Během katastrofy zvané Nekonečná krize Bart Allen, dříve známý jako Impulse a Kid Flash, během pár minut zestárl o čtyři roky a vůbec si nepamatoval, jak ten čas strávil. Ve stejné době také náhle zmizel Flash společně se Zdrojem rychlosti dodávajícím schopnosti všem běžcům na Zemi. O rok později podivná nehoda vrátí Bartovi schopnosti všem běžcům na Zemi. O rok později podivná nehoda vrátí Bartovi schopnost fantastické rychlosti i ztracené spojení se Zdrojem. Nový Flash se však nechce podílet na rodinném odkazu a zoufale se snaží schopností zbavit. Dokáže však nechat za sebou i vlastní identitu? IMPULSE #1 Původně vyšlo v dubnu 1995 Bart Allen, nebo také běžec známý jako Impulse, se musí vypořádat s nebezpečnou skupinou průmyslníků a zároveň se přizpůsobit životu studenta na střední škole.... celý text

Přidat komentář

Luigi1
17.04.2024 3 z 5

Ni u tohoto komiksu jsem se moc nepotěšil

wullcann38
19.07.2021 3 z 5

Ach čekal jsem že v příběhu bude hlavní postava Barry Allen, ale zase nic.
Tentokrát je hlavní postava jeho vnuk Bart Allen.
Příběh nic moc, narážka na Spideyho byla celkem ,,Kulová".
Za mě:62%


hroubek
19.07.2019 4 z 5

Je docela ironie, že v DCKK nevyšel žádný příběh s nejznámějším Flashem Barry Allenem. Na druhou stranu pokud budou vycházet takové příběhy jako je Zkrotit bouři, tak mě to tolik nevadí. Chápu proč Zkrotit bouři nesedne spoustě čtenářům. Opět to hodně vychází z toho, že nemáme načteno, je tam velká mytologii kolem běžců a propojení se Zdrojem rychlosti, a k tomu postava Barta Allena, na kterého je potřeba si zvyknout. Ale víte co?? Mě to sedlo a parádně jsem se bavil. Příběh má spád a líbil se mi. Ke konci se tam objeví trochu více linek, které by si zasloužily další pokrčovaní a nebo nějaké zakončení. Samotné vypořádání se záporákem mohlo být lepší a osudovější. Starší komiks s Impulsem byl hodně super, a moc dobře chápu proč měl takovou popularitu. Za mě tedy spokojenost.

martinstefko
18.07.2019 2 z 5

Kniha "DC komiksový komplet 67: Flash - Zkrotit bouři" obsahuje prostě superhrdinský příběh, který je zaměnitelný s mnoha dalšími, ničím nevyniká a není nijak zajímavý, vlastně ani nic nemění, i když by se tak chtěl tvářit. O to zajímavější pak je, že vás může pobavit retro sešit "Impulse 1", na němž je vidět, jak chce být odlehčený, jak nechce být komplikovaný, jak chce bavit. A navíc mě z nějakého důvodu baví postava Maxe Mercuryho, snad proto, že je to stará škola, podobně jako Jay Garrick. Tohle by měli být ti hlavní běžci, ti noví, modernější, jsou pro mě z nějakého důvodu nudní. Snad i proto, že nemohou přinést nic nového, i když se scenáristé jejich schopnosti snaží více a více zlepšovat až za únosnou mez. Bohužel i tohle kniha "DC komiksový komplet 67: Flash - Zkrotit bouři" tak trochu předvádí, kromě toho, že se nás snaží dostat tak neskutečně nudným záporákem. Ne, Flash v češtině zatím nemá dobré komiksy. A pochybuji, že se na tom něco změní.

Lenka.Vílka
17.07.2019 5 z 5

Tohle mě extrémně bavilo.

Opět, na začátku knihy je vysvětlený děj, aby se čtenář neztratil, ale potom už jede děj. Barta mi bylo líto. Zažil si svoje a měl jasno. Nechce mít se Zdrojem nic společného. Ale věci se vždy nedějí tak, jak by si jeden přál. Hlavně, když váš kamarád po nehodě získá schopnosti. Se kterými chce konat dobro. Říká. Co nastane je otázkou času. Ale nebude to hezký. Protože už není doba Flashe, ale Griffina!

Kresba. Na tomhle příběhu se podílelo hodně lidí. Takže hodně stylů. A kolikrát hodně rozdílných. Naštěstí se to sešlo dobře a ani jedna z nich nebyla vyloženě ošklivá (krom jednoho jsem se všemi měla premiéru). Ale...když to porovnám, číst celý komiks s úvodní kresbou by mi vůbec nevadilo!

Škoda, že nejspíš nevyjde i zbylých sedm čísel příběhu. Ta druhá neuzavřená linka zamrzela :(

Starý komiks byla taková správná blbinka. Mladej Bart, takže žádné hluboké zamyšlení nečekejte.