Dárky z přírody

Dárky z přírody https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193317/bmid_darky-z-prirody-KzM-193317.jpg 5 8 2

Více než 60 podrobně popsaných návodů, jak si vyrobit z materiálů, které nabízí příroda v každé roční době, milý dárek pro potěšení nás i našich blízkých. Může to být něco ke konzumaci, třeba sirup, likér či želé, nebo něco pro dekoraci, např. adventní kalendář, šípkový věnec, květovaný papír či svícen z břízy. Každý návod obsahuje výčet potřebného materiálu, dobu potřebnou na zhotovení výrobku a přesný postup práce. Nechybí samozřejmě barevné, často instruktivní ilustrace, dokládající, že námi zhotovený dárek bude krásným a jistě milým překvapením. Knížka zároveň motivuje čtenáře k pozornějšímu pohledu na přírodu.... celý text

Literatura naučná Hobby
Vydáno: , Grada
Originální název:

Geschenke aus der Natur , 2012


více info...

Přidat komentář

Knihomura
18.03.2021 5 z 5

Spousta nádherných nápadů po celý rok.

roso.mak
06.04.2018 5 z 5

Kniha mi přijde výborná. Natolik výborná, že silně uvažuji o tom koupit si ji do knihovničky. A to je od člověka, který svého času vlastnil průkaz do čtyř knihoven zároveň, opravdu poklona.

Ve většině knih tohoto typu si člověk najde tak jednu, dvě věci, které chcete opravdu vyzkoušet. Tady v téhle knize chcete vyzkoušet 80% věcí. A skvělé je, že kniha je napsána v Německu, takže žádné návody na zpracování rostlin, které tady nenajdete se surovinami, které tady nekoupíte. Prostě sehr praktisch!


Štítky knihy

příroda přírodní léčitelství kutilství přírodní kosmetické přípravky

Autorovy knížky

Anne Rogge
německá, 1979
2014  95%Dárky z přírody

Kniha Dárky z přírody je v

Přečtených8x
Doporučených3x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit7x