Dar, nebo prokletí

Dar, nebo prokletí https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486696/bmid_dar-nebo-prokleti-ncS-486696.jpg 3 12 5

Esther má neobvyklý dar empatie, který jí umožňuje přesně rozpoznat pocity a nálady druhých. Žije poměrně nekomplikovaný a spokojený život; má milujícího přítele Adama, studuje vysněnou univerzitu, a její největší starostí je úspěšné složení zkoušek a babička, která jí nedopřává tolik soukromí, kolik by si dívka představovala. Brzy se však dozví šokující tajemství svého rodu, které převrátí její svět vzhůru nohama. Rázem je postavena před nejtěžší volbu svého života. Dá přednost vlastnímu štěstí, nebo napraví osud své životní lásky za cenu její ztráty?... celý text

Přidat komentář

ichra
22.07.2023

Čtivá poklidná a jemná romantika. Emma Morris má vypravěčský dar, který na čtenáře působí přirozeně a opravdově. Příběh je zasazený do současnosti, část se odehrává v Praze, ale není tu s městem bižší propojení. Děj měl spád, někdy až moc rychlý. Chyběla mi např. informace o postupu soukromého detektiva a epilog, kde by se příběh více uzavřel, zvláště informace o reakci nalezeného otce na jeho život v jiné realitě a na výsledek testu DNA, zvláště pak aspoň náznak pokračování vztahu obou hrdinů, nebo dcery a otce, popř. dalších postav. Nicméně mě příběh Esther a Adama zaujal, autorka velmi dobře popisuje psychologii obou postav, které si čtenář jistě oblíbí. Za mě čtivý příběh plný lásky, žádný větší stres - prostě odpočinkové čtení na dovolenou nebo dlouhé večery.

evineckY
15.06.2022 5 z 5

Jak se říká v pohádce - láska přemůže všechno, nebo láska i hory přenáší...
Tato kniha s fantasy příběhem mě příjemně překvapila.
Doporučuji


petulkapeta
15.06.2022 5 z 5

Pouze bezbřehá láska je klíčem k nápravě, která musí být učiněna. Musíš naplnit své srdce láskou, tím nejčistším citem na světě, který pociťuješ k osobě, jež je ti nejdražší. Nesmíš dovolit, aby jediná kapka sobeckosti, sebelítosti, strachu či jiných zlovolných pocitů zkalila tu čirou zázračnou hladinu tvé lásky. Stačí soustředit silu, kterou ti tato ryzí láska dodá, na napravení osudu, který se začal ubírat špatným směrem. Ta chvíle se napraví a osud bude opět plynout tak, jak bylo předurčeno.

Tak tohle byl příběh o te fakt prave lasce,libilo se mi to,tohle jsem nečekala, tak jsem byla příjemně překvapená...

terikus
27.02.2022 5 z 5

Knížka se mi líbila, měla zajímavé téma, jen mi chyběl trošku epilog...

LenRan
12.01.2022 4 z 5

Hezká romantika s nádechem mystiky. Příběh o síle lásky se vším všudy. Doporučuji.

Autorovy další knížky

2022  42%Kamarád na sex
2021  65%Dar, nebo prokletí
2019  72%Předurčená

Kniha Dar, nebo prokletí je v

Přečtených18x
Doporučených1x
Knihotéce91x
Chystám se číst31x
Chci si koupit3x