Dar ducha III.díl a IV.díl

Dar ducha III.díl a IV.díl https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62450/bmid_dar-ducha-iii-dil-a-iv-dil-QyG-62450.jpg 5 1 1

Autor pokračuje ve svých zajímavých výkladech, jak můžete získat, vyvinout a udržet magické síly myšlenek, ovládat svůj osud, upevnit své zdraví a zvítězit nad nejhoršími problémy.

Přidat komentář

doubravka
23.11.2012 5 z 5

Tuto knihu mi půjčila kamarádka. Napoprvé nezaujala, ani jsem ji nedočetla. Ale když jsem se začetla po několika letech, strašně mě překvapila. Hltala jsem všechny stránky, dělala si poznámky. Na to, že pan autor zemřel v roce 1891 je to kniha nadčasová. Se vším jsem se úplně neztotožnila, ale minimálně mi to ukázalo další pohled na svět. A pak jsem si uvědomila, že se většina myšlenek objevuje i v novějších knihách u jiných autorů! Asi je potřeba, aby se dostala do rukou v době, kdy je člověk otevřen ji přijmout, rozhodně to není kniha, která zaujme kdykoliv a kohokoliv. A při každém dalším čtení člověk objevuje nové věci, a co zaujalo poprvé už neplatí. Takže kniha, kterou když si oblíbíte, budete ji chtít číst po čase znovu. Pokud ji otevřete a nezaujme hned, odložte ji na jindy. Zkuste to za rok, za dva :-) Knihu jsem nakonec vrátila, ale ráda bych si ji sehnala ( i všechny další svazky) a měla ji ve své knihovně, abych se k ní mohla vracet. ;-)