Ďábelské puzzle

Ďábelské puzzle https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/16982/bmid_dabelske-puzzle-01o-16982.jpg 2 6 3

Propletený příběh zdánlivě potrhlého chovance klecanského blázince Richarda, který věří, že je zmocněncem pekla a za dušičku vyplní jakékoli přání. Zvláštní náhody svedou dohromady lidi nejrůznějších profesí, zaměření i osudů, kteří si nenávratně zasáhnou do života. Učitelka jazyků Anna se seznámí s mladičkým podnikatelem, její sestra naopak udržuje vztah se svým o patnáct let starším učitelem. Na scéně se objevuje Richard, aby uvedl vše do pohybu a splnil všechna tajná přání.... celý text

Přidat komentář

Bustedka
28.08.2017 3 z 5

A ještě jedna věc... OBÁLKA?? Pane bože proč... když jsem knížku dostala jako dárek od tchyně, myslela jsem, ze je to nějaké ne moc kvalitní staré vydání detektivky z osmdesatek. A ono ejhle, rok 2007.
Obálka prodává... musí zaujmout. Ale tohle fakt ne

Bustedka
28.08.2017 3 z 5

Nebýt prologu, tak knihu odložím asi hned na začátku. Ale jakožto klasická ženská zvědavá mě prostě zajímalo, kdo je ta žena a kdo jsou ti muži a jak se tam dostali. Po prvních pár kapitolách jsem si trochu ťukala na čelo, ale postupně mi to začalo dávat smysl. Ovšem epilog zas ten celkový dojem trochu zkazil. A jestli byla knížka lehce přitažená za vlasy, tak právě pár posledních stránek onen pocit ještě podtrhla. Dvakrát.
Na druhou stranu přečteno za 2 dny, četlo se hezky, zvídavost tam byla. Nepatří to sice k tomu nejlepšímu, co je na české literární scéně vydané, ale určitě to nepatří ani na druhý konec pomyslného žebříčku.


tisha8409
28.08.2015 1 z 5

Jeho knihy jsou příliš české... ta realita se mi špatně čte, proto hodnotím stejně jako u Gaudeama.

Kniha Ďábelské puzzle je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
Chci si koupit2x