Cvičte s námi každý den

Cvičte s námi každý den https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337601/bmid_cvicte-s-nami-kazdy-den-VlF-337601.jpg 5 2 2

Knížka obsahuje ve 30 lekcích cyklus cvičení, určený k individuálnímu provádění. Cviky jsou metodicky odstupňovány podle obtížnosti a jednotlivě pak přesně popsány a nakresleny. V úvodní části je vysvětlen význam každodenního cvičení, zásady správné životosprávy a uvedeny pokyny k použití příručky.

Přidat komentář

hrdlickova_61
10.04.2019 5 z 5

Nevím, co by řekli tělocvikáři, ale jakožto "uživatel" mám na tuhle knížku ty nejlepší vzpomínky. Znala jsem ji velmi důvěrně, protože jsem ji mívala otevřenou opravdu denně a bývaly to hezké chvíle, kdy se stmívalo a nestálo ještě za to rozsvítit. Vždycky jsem si pustila z gramofonu jednu stranu některého z mnoha našich elpíček a při poslechu jsem cvičila jen tak namátkou předepsané cviky. Líbilo se mi to poslouchání desek, obrázky, komentář... a hlavně taková ta dobrá snaha někoho, kdo mě ani nezná, poradit mi vyzkoušené cviky. To, že jsem díky té chuti ke cvičení a k pravidelnosti tehdy opravdu dokázala dát bez jakékoliv námahy hlavu ke kolenům, nohu za krk, dělat kliky, atd. atd., to byl vlastně "jen" bonus.

Autoři knihy

Jiří Štěpnička
česká, 1924
Rudolf Žáček
česká, 1905 - 1973