Muž, který zemřel dvakrát

Muž, který zemřel dvakrát https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500941/bmid_muz-ktery-zemrel-dvakrat-Zuo-500941.jpg 4 38 7

Ani tentokrát si Čtvrteční klub amatérských detektivů svůj čaj o páté v klidu nevypije! Volné pokračování bestsellerové detektivní komedie. Elizabeth, Joyce, Ron a Ibrahim – Čtvrteční klub amatérských detektivů – jsou stále nadšení ze svého nedávného skutečného případu vraždy a těší se v Coopers Chase, luxusní vesničce pro seniory, na chvíli klidu. Ovšem marně. Objeví se nečekaný návštěvník – Elizabethin dávný známý (nebo možná víc než jen známý) – a zoufale je žádá o pomoc. Nebezpeční lidé ho obvinili z krádeže diamantů v hodnotě mnoha milionů a on se teď musí skrývat. A pak se objeví první tělo. Jenže ne poslední. Elizabeth, Joyce, Ron a Ibrahim stojí opět proti nemilosrdnému vrahovi, který by bez váhání všechny čtyři sedmdesátníky zlikvidoval. Dokážou naši čtyři přátelé vraha dostat dřív, než vrah dostane je? A co když najdou i ukradené diamanty? No, nebyla by to parádní odměna? U Čtvrtečního klubu amatérských detektivů je možné všechno! Richard Osman se vrací s oblíbenou čtveřicí amatérských detektivů a další díl série je stejně důvtipný a milý jako ten první – nepustíte ho z ruky a od srdce se u něj zasmějete.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Jota
Originální název:

The Man Who Died Twice , 2021


více info...

Přidat komentář

mar.jir
14.06.2023 5 z 5

Krásná detektivka ve stylu Agathy Christie. Rozhodně se nejedná o krvavé příběhy či severské detektivky. Ale tahle parta důchodců to rozhodně umí. Elizabeth, Joyce, Ron a Ibrahim jsou krásně propletený čtyřlístek, který se doplňuje a nejsou to žádní nemohoucí staříci. Děj se odehrává poklidně a zábavně. Kniha je skvělá oddechovka a jako bonus zjistíte jak asi přemýšlí vaši prarodiče a že pořád prožívají podobné věci jako my, až na ty vraždy.

kaca1530
03.05.2023 5 z 5

Krásná lehce detektivní pohádka. Budu se těšit, že od autora třeba vyjde něco dalšího, třeba i ve stejné sérii.


Márinka
02.04.2023 4 z 5

Pokud jste vyznavači klasických detektivek či krvavých krimi thrillerů ze severu, budete možná zklamáni. I když pár mrtvol a rudých tratolišť se najde i zde. Jestli jste ale věkem blízko ústřední čtveřici, či vás při pohledu na vaše pra/rodiče zajímá, co se asi honí v hlavinkách zdánlivě nemohoucích staříků, je to kniha právě pro vás.

kolacky
01.04.2023 5 z 5

Na Elisabeth nikdo nemá! Nechtěla bych být tím, na koho zaměří svoje špiónsko-vyšetřovatelské šedé buňky mozkové! A ani Joyce se nezdá. Kluci byli tentokrát drobátko v pozadí.

Le Chat
26.01.2023 5 z 5

Vzpomínám si, že se mi před časem líbil už první díl této série, ale tento druhý byl opravdu “pecka”!!! Rozhodně doporučuji, uděluji maximální počet hvězdiček a budu se těšit na třetí díl, který už v angličtině vyšel.

Bubo19
02.01.2023 5 z 5

I druhý díl o Čtvrtečním klubu amatérských detektivů se mi líbil. Nevím, jak moc je vše, co se v knize děje, reálné, ale mě to baví. Kniha se čte tak lehce, zápletka je zajímavá a hlavní postavy jsou výborně popsané. Členové klubu jsou každý jiný a z toho vyplývají zajímavé situace i dialogy. Navíc jsem si Elizabeth, Joyce, Rona a Ibrahima oblíbila a vlastně i Donnu, Chrise a Bogdana, takže už se těším na další setkání.

mikika
19.12.2022 5 z 5

pokračování mé oblíbené série s nevypočitatelnými penzisty se tentokrát nese ve špionážním duchu. což kapku snižuje uvěřitelnost, ale je to tím větší zábava, kdy je vám jasné, že se všechny ty rozjeté zápletky - diamanty, šarmantní drogová dealerka i místní chuligán - sejdou v jednom bodě. a ten bude stát za to. kam se hrabou dědkové z RED...

Štítky knihy

vraždy krimi detektivové vyšetřování kluby

Autorovy další knížky

Richard Osman
britská, 1970
2021  71%Čtvrteční klub amatérských detektivů
2022  83%Muž, který zemřel dvakrát
2023  70%Nepresná muška
2024  0%Kým zomrie posledný diabol

Kniha Muž, který zemřel dvakrát je v

Přečtených53x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených1x
Knihotéce64x
Chystám se číst25x
Chci si koupit7x
dalších seznamech3x