Spiknutí Grálu

Spiknutí Grálu https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/17545/bmid_spiknuti-gralu-3kd-17545.jpg 4 41 5

Cotten Stone série

1. díl >

„Ty jsi ta jediná…" Poslední slova, která stačí známý archeolog Gabriel Archer před smrtí zašeptat mladé televizní reportérce. Cotten Stoneová drží v ruce prastarou dřevěnou krabičku a netuší, že v irácké jeskyni narazila na největší historický objev za posledních dva tisíce let, který jí může přinést vysněnou Pulitzerovu cenu. Chce rozluštit tajemství krabičky a také zjistit, proč jí úplně cizí lidé říkají, že je „ta jediná", a navíc v tajném jazyce, který kromě ní znala jen její zemřelá sestra. O pomoc požádá kněze Johna Tylera, znalce Bible a žáka zemřelého archeologa. Spolu však nejen odhalí tajemství Svatého grálu, ale také bojují o život. Vedení tajné organizace, v jejímž čele stojí význačné osobnosti mnoha zemí světa, totiž nechce připustit, aby byl zmařen šílený plán – za pomocí těch nejmodernějších technologií připravit druhý příchod Krista na zem.... celý text

Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

The Grail Conspiracy , 2005


více info...

Přidat komentář

Zirvith
21.01.2023 3 z 5

Zajímavá kniha. Hlavně téma se mi hodně líbilo. Ze začátku se to četlo hezky, potom to začalo trošku nudit a konec už jsem zvládla rychle. Celkově se mi kniha docela líbila.

adelinka
30.08.2016 4 z 5

Kniha sa dala čítať, isté časti sú dosť napínavé, niektoré by mohli byť aj viac, ale v celku hodnotím dobre. Všetko sa točí o objave svätého grálu a príchodu Krista na Zem.....


misha006
13.04.2015 1 z 5

Nejsem moc náročný čtenář, ale tohle bylo moc fantaskní i na mě. Navíc hlavní hrdinka byla strašně nesympatická a vůbec jsem s ní necítila.

Galadwen
13.10.2014 3 z 5

Čekala jsem asi něco jiného, než jsem dostala. Na můj vkus příliš mysteriózní náboženský thriller, hlavně v druhé polovině. Vítězství "dobra" mi nakonec připadalo nějak příliš snadné a pochopitelně zůstala otevřená vrátka pro pokračování.

Sosovica
15.12.2013 5 z 5

Príjemná kniha na dlhý zimný večer. Človek sa až bojí, čoho sú ľudia kvôli zaslepenej viere a peniazom urobiť. Ešte že to nie je podľa skutočnej udalosti - aspoň zatiaľ teda.

Autoři knihy

Lynn Sholes
americká
Joe Moore
americká

Kniha Spiknutí Grálu je v

Přečtených77x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce55x
Chystám se číst6x
Chci si koupit1x