Co se do vás vejde: Z venku dovnitř a zevnitř ven?

Co se do vás vejde: Z venku dovnitř a zevnitř ven? https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389443/mid_co-se-do-vas-vejde-KQ2-389443.jpg 4 14 5

Když se kruh uzavřel série

< 3. díl >

Dobrodružný román se špionážní zápletkou vám konečně odhalí skutečnou identitu tajemného „Profesora“ známého z předchozích příběhů. Děj knihy se odvíjí na pozadí skutečných událostí první a druhé světové války a proplétá se v druhé rovině s dramatickou zpravodajskou zápletkou během okupačního období v letech 68–69. Na zasněžené frontové linii v Dolomitech dojde v prosinci 1916 k obrovské tragédii. Ta způsobí mimo jiné osudové setkání krásné zdravotní sestry českého původu a rakouského důstojníka s naprosto rozdílným pohledem na svět. Následuje strhující příběh bratrů, kteří se ocitli na opačných stranách největšího válečného konfliktu 20. století. Jejich činy a selhání se jim znovu jako bumerang vrací na konci 60. let a nepříjemně zasáhnou i do života nejmladšího člena této ideologiemi rozvrácené rodiny. To vše a ještě mnoho dalšího najdete v románu „Co se do vás vejde“, který je v pořadí třetí knihou autora.... celý text

Přidat komentář

soupik2012
02.03.2024 audiokniha 4 z 5

Tato série má sestupnou tendenci. Hlavním problémem, který jsem s tímto příběhem měla, je jeho chaotické uspořádání. V knize najdeme hned několik dějových linek. Příběhy v nich připomínají kratší povídky, které navazují do dalšího děje. Orientace v celkovém příběhu, je díky tomu velice složitá. Je to jako skládat puzzle. Nikdy nevíte dopředu, který dílek zrovna kam zapadne. Jako celek příběh nakonec dává smysl, ale prokousat se tímto chaosem, není vůbec nic jednoduchého. 3,5 Audiokniha je načtena perfektně a načetl ji pan Martin Stránský.

baji42
04.11.2023 3 z 5

Knihy tohoto autora mi byly doporučeny jako detektivky, ale jednalo se spíš o dobrodružnou literaturu. Trochu jsem se v tom občas ztrácela, některé dialogy působily nepřesvědčivě, ale od čtení neodrazuji, jistě si to své čtenáře najde.


Heliku777
11.11.2019 5 z 5

I tato třetí kniha byla super.

mhr007
05.07.2019 5 z 5

Dočten i poslední kniha. Souhlas, chvili trvalo se zorientovat, ale pak cely pribeh zacal davat smysl a neslo se utrhnout... je videt jak se autor za 3 knizky vypracoval - pekne si s nami pohral. Muzu jen doporucit!!! Uz se tesim az zase neco vydá!

Vlaďkaa4
11.01.2019 5 z 5

Zaverecny dil serie trech knich. Kazda z nich byla dobra. Vzdy tam jsou 2-3 dejove linie. Orietace v nich mi trvala skoro do poloviny knihy, ale pak uz jsem ji neodlozila az do precteni. Za me skvele.