Čo môžu muži môžem aj ja

Čo môžu muži môžem aj ja https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140559/co-m-zu-muzi-m-zem-aj-ja-140559.jpg 3 44 14

Nikto sa dnes už nepozastavuje nad tým keď MUŽ: - nie je ochotný riešiť tehotenstvo svojej partnerky, pretože JEHO sa to jednoducho netýka - odchádza od SVOJEJ ženy a SVOJICH detí k mladej milenke, pretože sa ich všetkých už nabažil - založí si NOVÚ rodinu a na tú predchádzajúcu prosto už NEMÁ viac čas, peniaze a ani ... pomyslenie - poletuje medzi manželkou a milenkou, a kamaráti ho obdivujú, závidia a považujú ho za playboja, zvodcu a za kríženca kanca so žrebcom ALE??????: ČO AK BY TO VŠETKO BOLO PRESNE: NAOPAK???... celý text

Přidat komentář

xxxmoncicak
21.10.2023 3 z 5

Knihu jsem četla vždy s dalším očekáváním jak se příběh bude dál vyvíjet. Byla jsem ráda že tam byla i špetka humoru. Příjemné čtení.

rilajaan
19.10.2023 3 z 5

I takové lidi potkáváme. U mužů nás to vlastně ani nepřekvapuje, ale žena... Bylo zajímavé pohlédnout do duše někoho úplně odlišného.


JancaMia
17.03.2021 4 z 5

Antihridinka je chladnokrevná kariéristka která má jen sebe a kope po všech okolo dokud není po jejím ... kniha je pěkná čtivá .. nicméně partnera antihrdinky mi bylo líto celou knihu ...

1v8na
08.02.2019 1 z 5

Kniha je velmi útlá a tenká. Má krátké kapitoly - čte se celkem rychle.
Hlavní hrdinka mi je nesympatická už od první stránky. V jedné z nejdůležitějších věcí se chce rozhodnout sama bez chlapa a diví se, že chlap je dotčený.
Měla jsem problém se do knihy začíst.
Za mě byla kniha propadák.

levánoha
04.09.2018 odpad!

Kniha se mi vůbec nelíbila a není to určitě tím, že jsem dvojnásobná matka. Nelíbil se mi ani styl autorčina psaní. Pořád jsem čekala, kdy konečně NĚCO přijde, ale nepřišlo...
Hlavní hrdinka je velmi nesympatická a její osobnost velmi těžce uvěřitelná. Opravdu mi chcete tvrdit, že poprvé své dítě vykoupe kolem jeho dvou let? Že neví, co jí, nikam s ním nechodí, netráví s ním žádný čas a že ji v podstatě obtěžuje? Také nevěřím, že by se našel jediný muž, který by si tohle nechal od manželky líbit a nekopl ji do zadele ;-)

Arwen329
30.01.2018 1 z 5

Knížka se četla dobře a rychle. Ale není to děj který by mě uchvátil. Hlavní hrdinka na mě působila jako necitlivá bezpáteřní mrcha.

MartinaSedlina
27.12.2017 3 z 5

Knížka není žádný knižní bestseller, ale celkem mě zaujala a zhltla sem jí na jeden zápřah, protože mě zajímalo jak se vše odehraje. Kniha splnila očekávání jejího názvu. Od žen je očekáváno určité chování a pokud se tak nezachovají jsou veřejností odsuzovány. V době, kdy ženy chodí do práce a platí pro ně stejné povinnosti jako pro muže, zaslouží si právo nebýt souzeny pokud nechtějí žít jako matky, manželky a ještě k tomu chodit do práce a starat se o domácnost. Kniha by měla být určená pro mužské oči. Zajímaly by mě jejich komentáře. Nicméně já osobně patřím k většině ženám a jako nastávající matka a se zkušeností podváděné ženy jsem hrdinku odsoudila. Není mi vůbec sympatická, ovšem nemohu být objektivní díky životní zkušenosti.

stavinohova
03.12.2017 4 z 5

Premyslim jak knizku okomentovat. Podle me pribeh tak na delsi povidku, ale musim uznat ze napsano velmi ctive, zajimave...

helenkan
22.06.2017 3 z 5

Hlavní hrdinka mi do oka opravdu nepadla.Hned ze začátku jsem k Majce cítila silnou nechuť a k Vladkovi velké sympatie. Jenže při čtení si člověk uvědomí,že takhle se vlastně chovají muži k ženám. Jasně,že se najdou vyjímky (abych je neházela do jednoho pytle). :) Zrovna tak se najdou ženy jako Majka, jen doufám,že těch je málo. Nedokážu si představit,že bych takhle ,,odložila" svoje dítě.
Myslím,že tahle knížka fakt stojí za přečtení, zamyšlení i poučení. A hlavně taky pro mužské pokolení. :)

snowpinkee
30.03.2016 4 z 5

Jsem čerstvá matka (5 měsíců) a během čtení knihy, jsem získala vůči hlavní postavě odpor. Úplnou nenávist a nedokážu si představit že to ženy mohou mít takhle naprogramovaný. Taktéž jsem na těhotenství nebyla úplně připravená, ale tohle snad ani nemůže v raálným životě být. :) Ale knížka boží. Přečetla jsem ji jedním dechem.

sdanieli
24.08.2015 4 z 5

Knize se vážně nedá upřít poutavost-zhltla jsem ji za dva dny! Ale nějak mi z ní nebylo fyzicky moc dobře-představa, že by to byla realita, byla pro mne dost nereálná. Asi jsem pořád čekala, že se v "hrdince" probudí aspoň trocha lásky k někomu, koho 9 měsíců nosila pod srdcem. Marně-takže v tom mne finále knihy trochu zklamalo (holt happy end je happy end).

ciniminisek
09.08.2014 4 z 5

Kniha se čte vážně dobře a velmi rychle. Příběh je až hmatatelně uvěřitelný a přes počáteční rozpaky nad autorčinými ustavičnými vykřičníky, si dokážu představit, že si příběh přečtu zas. Jako matka dvou dětí jsem z počátku měla problémy s hlavní hrdinkou, ale možná právě proto, že jsem ta "pravá" matka, dokázala jsem se vcítit do protagonistky Majky, možná až moc snadno. A právě proto se mi celá kniha líbila.

Příběh ze života, plný očekávání.
Jinde by mi hlavní protagonistka vadila, ale v tomto příběhu se mi líbila a sedla mi tam. Díky ní, se u čtení pořádně emočně vybouříte a nebude Vám kniha lhostejná a přesně tak, to má být. Navíc nám autorka darovala úžasného partnera pro život. Konečně pořádný chlap, o kterém si ženy myslí, že prostě neexistuje, ale on je, právě v této knize. Po celou dobu čtení, jsem byla jak na trní, četla jsem s pocitem očekávání, kdy přijde to veliké osvícení.

Ms.Iris
28.07.2014 4 z 5

Vcelku pekne napísaná kniha. Z pohľadu bezcitnej ženy, ženy kariéristky... z pohľadu, z ktorého nečítame veľa. Kniha zaujme, ale aj vás zamrzí taký postoj ženy a taktiež vás dojme k slzám obetavosť a láskyplná snaha chlapa, ktorého som ľutovala od začiatku knihy ...

danuska
24.11.2012 2 z 5

Tema mi nebola blizka, skor mi vadil neskutocny chlad hlavnej hrdinky. Nechapem take zeny, ale tato dieta nechcela, takze ten pristup sa dal ocakavat. Ale ja som cakala, ze sa zmeni, zmakkne...

Kniha Čo môžu muži môžem aj ja je v

Přečtených58x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce12x
Chystám se číst10x
Chci si koupit4x