Cesta k vnitřní síle

Cesta k vnitřní síle https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207368/mid_cesta-k-vnitrni-sile-MPk-207368.jpg 4 18 3

O tom, že ve své mysli skrýváme neuvěřitelnou, netušenou a nesmírně mocnou sílu, dnes už nepochybuje téměř nikdo. O podobných věcech běžně vycházejí tlusté knihy všemožných odborníků, ale jen málo takových, kterým by rozuměl úplně každý. A právě proto přichází se svou prací Barbara Bergerová. Její knížka se netváří ani dost málo vědecky, nepoučuje sáhodlouze a suchopárně, přestože z poznatků nejmodernější vědy vychází. Místo toho předkládá čtenáři rychlé a skutečně účinné techniky, které je doslova hračka ověřit v praxi. Snadno pochopitelné, jednoduché postupy pomohou v řešení zdravotních problémů, tíživé finanční situace nebo životních krizí. Přestože se to zdá neuvěřitelné, ovládneme-li sílu vlastní mysli, můžeme si stvořit doslova jiný ?- samozřejmě že lepší ?- život. Naučíme se odmítat to, co si nepřejeme, a naopak přivolávat do života to, co chceme. 2. doplněné vydání... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Road to Power / Fast Food for Soul , 1996


více info...

Přidat komentář

Aghatte
28.10.2021 5 z 5

Další kniha na téma "Tvé myšlenky utváří Tvůj život". Patří k těm povedeným.
Příjemné čtení, které vás doslova nutí začít okamžitě praktikovat všechny rady :-)
Vesmír je Tvé hřiště, Tvá škola a jen Ty si vybereš, které předměty Tě baví a kým si budeš hrát. Všeho je nekonečné množství, všeho je dostatek, nikdo nemusí trpět. Stačí si jen požádat. Propustit, odpustit, přitáhnout.
Jednoduché, že? :-)
Tak to zkuste aplikovat na svůj život, do každodennosti. Nemožné! Člověk je tak omezený myšlením, intuici úplně převálcuje. Ale nepřestávám se o to pokoušet.
Doporučuji všem stejně hledajícím a tápajícím a chybujícím.

JointlieKat94
25.02.2018 5 z 5

Mám naprosto stejný názor.. kniha se ke mně dostala naprostou náhodou. Kolega v práci si zřejmě všimnul, že jí potřebuji, tak mi jí vypůjčil.. a já? Jsem z ní nadšená. Četla jsem spousty knih s tímto tématem, ale žádná nebyla taková. Je v ní spousty nových informací. Je naprosto užitečná. Pořídím si jí do své sbírky a budu se k ní ráda vracet. Doporučuji. :)


mariva
31.07.2017 4 z 5

Knížka se ke mně dostala trochu zvláštním způsobem, navíc v situaci, kdy jsem ji zřejmě opravdu potřebovala. Jako ostatní podobné knihy jde z velké části o výběr z jiných motivačních knih, toho, co autorka přečetla a aplikovala ve svém životě. Asi jsem z velké části ovlivněná způsobem, kterým se ke mně dostala, jinak bych ji brala jako jednu z mnoha, ale takhle jsem si ji pomalu po kouskách pročítala a teď se k ní průběžně vracím a snažím se z ní čerpat.