Cesta duše

Cesta duše https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415719/bmid_cesta-duse-Cmv-415719.jpg 5 2 3

KARTY OSUDU. Každý ze 44 vysoce vibračních fraktálových obrazů plných lásky vyzařuje jedinečnou energii a význam. Fraktály dnes patří na této planetě k „novým nástrojům“, které lidstvu pomáhají při vzestupu vědomí. Při jejich vykládání pocítíte hluboké duchovní vedení a vhledy do poslání vaší duše, objevíte své vnitřní dary a dosáhnete duchovního pokroku. Každý fraktálový obraz má mnoho informačních vrstev a přiložená knížečka vám pomůže dobře se s celou karetní sadou seznámit, abyste ji mohli s lehkostí používat k výkladům sobě i druhým.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Path of the Soul Cards


více info...

Přidat komentář

Bytost na cestě
07.12.2022 5 z 5

Zajímavé a krásné karty, které si mě před časem zavolaly :)

evelýny
29.05.2021 5 z 5

Čtyřicet čtyři karet s rozmanitými, složitými, geometrickými tvary s nejjemnějšími detaily. Svojí barevností připomínají krasohled. Magickou silou splývají s naším podvědomím, prosvítí naši duši, abychom mohli pod víčky najít přesně to, co v danou chvíli potřebujeme.
Používám tyto karty k doplnění základního výkladu. Ale variabilitě použití se meze nekladou.

Pohleďme tedy prostřednictvím těchto karet do kaleidoskopu svého světelného zdroje. Vnořme se do svojí duše, abychom objevili něco nepoznaného, skrytého, kouzelného, magického.


RenataP
24.09.2019

Nádherné a naprosto jiné karty. S fraktály jsem se tady seznámila poprvé v nehybné podobě. Faktem je, že působí, ale musíte na ně mít dost klidu a pro mě to znamená umět si je rozpohybovat ve své hlavě. A pak promlouvají obrazy. Ale když nemáte chuť nebo prostor pro podobné meditativní stavy, karty jsou parádní i prostou informací a textem. Fungují tak i jako klasické výkladové karty.

Štítky knihy

duše vykládací karty osud

Autorovy další knížky

2019  100%Cesta duše
2022  100%Poselství Ducha

Kniha Cesta duše je v

Přečtených3x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x