Černá vdova ze Slane

Černá vdova ze Slane https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87734/cerna-vdova-ze-slane-87734.jpg 3 5 5

V tomto sborníku čeká čtenáře výběr sedmi nejlepších povídek roku od těch nejlepších autorů, kteří již za svá díla získali řadu ocenění. Všechny příběhy mají jedno společné - jsou plné napětí a setkáte se v nich se zločiny, které obestírá temné tajemství. Lahůdka pro všechny milovníky detektivních příběhů a záhad. Povídky: - Doug Allyn: Gin Mill (The Gin Mill) - Dana Stabenow: Vraková práva (Wreck Rights) - Clark Howard: Ve vězení (Deep Lock) - Carole Nelson Douglas: Kybervánoční koleda (Scrogged: A Cyber-Cristmas Carol) - Terence Faherty: Černá vdova ze Slane (The Widow of Slane) - Steve Hockensmith: Rošťárny (Tricks) - Anne Perry: Příběh z jednoho města (A Tale of One City)... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Widow of Slane , 2007


více info...

Přidat komentář

soukroma
06.11.2021 4 z 5

Ze sedmi povídek se mi jich hodně hodně líbilo, takže celkově celý soubor hodnotím vysoko. Vedou Rošťárny a Gin Mill, každá naprosto jiná, ale každá skvělá.

čef
16.12.2019 5 z 5

Výbor detektivních povídek z různých míst a dob hodnotím jako vždy tak, že jsou různé kvality i zajímavosti. Těžko se může očekávat něco jiného, každý má jiné představy o dobré povídce. Některé jsou pro mne opravdu výborné i vtipné, nelíbila se mi snad jenom jedna, takže jsem vcelku spokojen.


Neo1tex
07.09.2011 3 z 5

Vcelku ucházející sada povídek... na dlouhé zimní večery.