Cena za návrat

Cena za návrat https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528393/bmid_cena-za-navrat-657dde425abe9.jpg 5 2 1

Volné pokračování románu Vždycky zaplatíš. Čtyřicátník Marek zápasí s krizí středního věku, začíná se cítit unavený a vyhořelý, kdežto pětadvacetiletá Marta je na vrcholu sil a díky tvrdým tréninkům MMA ve špičkové fyzické kondici. Jejich vztahu to příliš neprospívá. Žijí spolu na Slovensku, mají se rádi, ale sezdaní nejsou a občas to vypadá, že spolu zůstávají už jen ze setrvačnosti. Marta se realizuje zápasením v kleci, Marek hledá ztracený klid na Muráňské planině, kde jako soukromník provádí za peníze turisty. Marta jej tam občas doprovází a při jedné takové příležitosti se oba seznámí s novým mladým strážcem národního parku. Mezi ním a Martou to zajiskří a za Markovými zády si domluví romantickou schůzku. Jejich rande v lesích pohoří Tribeče se ošklivě zvrtne ve chvíli, kdy náhodou naruší půlnoční seanci satanistické skupiny, při které několik maskovaných mužů obětovává dívku. Marta nezaváhá ani vteřinu a děvčeti se vrhne na pomoc. Přes všechny její bojové dovednosti i nesmírné odhodlání je na ni přesila příliš velká a nezvítězí. Naopak sama skončí s těžkým zraněním a jen tak tak dokáže utéct a ukrýt se hlouběji v neznámém lese. Je úplně sama, její doprovod totiž zbaběle uprchnul hned na počátku. Marta má silné vnitřní krvácení a cítí, že umírá. Než ztratí vědomí, dokáže ještě poslat Markovi omluvnou esemesku a rozloučí se s ním... Dokáže Marek zraněnou partnerku v neznámém terénu uprostřed noci najít a dopravit ji do nemocnice dřív než vykrvácí? Má na to tak málo času... Odpočet už běží a na jeho konci je život nebo smrt milované osoby.... celý text

Přidat komentář

katy238
19.12.2023 5 z 5

V první části třetího dílu série se vracíme na Muráňskou planinu, kde chtějí Marek s Martou začít nový život a co nejvíce zapomenout na brněnské události s bestiálním vrahem. I když jejich životy začnou být náhle jiné, než jaké byly představy o společném soužití, jejich vášeň a láska je stále tím nerozbitným pojivem. Nemohou si však být jistí, co zasáhne zvenčí.


Cena za návrat autora Bohdana Dlouhého je erotický thriller, který se dotýká tématiky bojových sportů i sekt a čtenáře zavádí zpět do lůna slovenské přírody. Každý díl graduje napětí, a i v tomto je možné čekat kvalitní čtenářský zážitek skropený čerstvou krví a s nádechem erotiky.

Autorovy další knížky

Bohdan Dlouhý
česká, 1966
2010  85%Vysoká cena za lásku
2004  55%Architektura zahrady
2021  91%Vždycky zaplatíš
2023  100%Cena za návrat

Kniha Cena za návrat je v

Přečtených3x
Knihotéce2x