Čarodějnice

Čarodějnice https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424804/carodejnicej4Pu3k-D2D-.png 4 7 5

Další, tentokrát už čtvrtá autorova sbírka povídek nabitých napětím, trochou záhadna a humoru. Některé jsou na vážnější téma a přinášejí i příležitost k zamyšlení, jiné jsou čistě pro pobavení. Do té první skupiny patří například příběh Vrah mého táty. Pátrání po tom, proč má jiné příjmení než zbytek rodiny, přivede mladého muže nejen do problémů, ale také k poznání, kdo je jeho otec. Projekt pana Steinera, si naopak klade za cíl vás zaujmout a nezatěžovat vás hlubokými myšlenkami.... celý text

Povídky
Vydáno: , Tofana
více info...

Přidat komentář

jaroiva
10.07.2022 5 z 5

Tohle je třetí knížka M. Vostrého, kterou čtu, a nepřestává mě bavit jeho styl.
V této sbírce mě více než zasáhly povídky Poslední vánoce na frontě a Tunelář, u kterého jsem měla chuť křičet na hlavního aktéra jako děti z hlediště v divadle: "Nechoď tam!". Tohle nějak těžko nesu.
Opět výborná sestava povídek.
Budu se těšit na další setkání u knihy Kostelníkova závěť, kterou už mám taky koupenou.

Hanina61
14.11.2021 5 z 5

Tak jsem konečně objevila Mirka Vostrého... a jsem za to moc ráda, protože jeho povídky opravdu pobaví - svými neotřelými tématy, pointou, tajemnem. Nejvíc se mi líbily "Tunelář", "Poslední Vánoce na frontě" a taky "Vrah mého táty", ale ostatní taky stojí za přečtení. Jdu se pídit po dalších knížkách pana Vostrého a dávám si jej do oblíbených autorů.... :-)


knihojed
05.10.2020 4 z 5

Další pěkné čtení od Mirka Vostrého. Příběhy mají spád a dokáží podržet čtenáře nad knihou. Někdy pobaví, někdy přivedou k zamyšlení. Rozhodně literatura, která stojí za to.

Kočkomamka
31.05.2020 5 z 5

Byla to první kniha, kterou jsem od autora četla, hned nad první povídkou jsem se pobavila. Autor umí ve svých příbězích vtáhnout do děje.

iceVS
13.05.2020 5 z 5

Autor je skvělý vypravěč, příběhy jsou nápadité, skvěle vypointované, poutavé. Moc mě to baví. Musím říct, že po přečtení těchto knih mi zůstává v duši příjemná pohodová nálada. A to je podle mě to nejlepší, co vám kdo může dát. Jen mám občas trochu pocit, že v téhle knize je ne vše stoprocentně dotaženo. Ale těším se na další.