Čarodějkou snadno a rychle

Čarodějkou snadno a rychle https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56236/carodejkou-snadno-a-rychle-56236.jpg 3 8 2

Máte nějaký problém, se kterým nemůžete hnout?Něco byste rádi vylepšili, něčeho dosáhli, ale předem to vzdáváte se slovy: "Čarovat bohužel neumím." Ale to víte, že umíte!!! Jenom to možná ještě nevíte, a právě proto je tady naše kouzelnická učebnice. Nenajdete v ní nic složitého, učeného a nepochopitelného, zato naopak mnoho zábavného, úsměvného a snadného. A hlavně - účinného! Ať už tomu věříte nebo ne, skryté síly jsou tady odedávna a bezchybně fungují v náš prospěch. Stačí k tomu jen málo: umět je využít. Zveme vás tedy na moderní čarodějnický seminář, ve kterém nasbíráte spoustu praktických zkušeností, ale rozhodně nebudete umírat nudou.... celý text

Přidat komentář

Ariane909
04.02.2020 4 z 5

Stojí za přečtení, i pokud se nechcete stát snadno a rychle čarodějkou. Obsažené informace jsou obecně užitečné i v běžném životě.

Lady Lili
30.07.2013

Knížka mě neuvěřitelně bavila. Je napsaná lehkým, vtipným stylem, je srozumitelná. Po andělské a ezoterické literatuře bylo příjemné, když mě někdo jako čtenářku oslovoval ,,čarodějko", protože k tomu tíhnu nejvíc už od základní školy. V některých věcech jsem poupravila svou teorií a našla chyby (například jak zdokonalit svoji postavu), některé pro mě byly příjemnou novinkou (komunikace se zvířaty), ale i starými známými (komunikace se stromy, skalami...). Sice mě mrzelo, že jsou některé věci vzaty dost všeobecně, ale aspoň jsem zjistila, co mě táhne a v čem se chci zdokonalovat (a hledat příslušnou literaturu).


Autorovy další knížky

Jenny Nowak (p)
česká, 1955
1995  89%Dračí krev
2011  83%Noční lovci
2005  88%Vlčí píseň
2004  89%Krvavé býlí
2004  81%Čarodějka po česku

Kniha Čarodějkou snadno a rychle je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x