Capitolky ze života mého

Capitolky ze života mého https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319959/bmid_capitolky-ze-zivota-meho-MKc-319959.jpeg 5 5 3

Publikace přibližující život a působení známého českého herce. Řada jeho životních příběhů spjatých s divadlem, přehled rolí, divadelních, filmových a televizních.

Přidat komentář

lordchaos
30.10.2023 5 z 5

Milé vzpomínky! BZ musel být veskrze pozitivní člověk, neboť ačkoli zmiňuje i dramatičtější osobní zážitky, nikdy jsem neměl pocit, že by na mě házel "deku".

Erawan
08.09.2018 5 z 5

Velmi vtipně a čtivě sepsané autorovy zážitky snad ze všech období jeho života. Vtipné i moudré postřehy, někdy vybízející k smíchu, jindy k zamyšlení...


kapr
08.09.2017 5 z 5

Krásná, škoda, že tak tenká knížka. Uchvátily mne zejména autorovy příhody - osudy v době jeho totálního nasazení. Samozřejmě, ne každý měl takové štěstí, a nutno uvážit, že autor jako humorista (tělem i duší) v této knížce podává informace spíše o těch úsměvnějších a ty ostatní smutnější si nechává pro sebe. Uvědomuji si, že na toto téma je to snad jediná kniha, se kterou jsem se doposud setkal. Mimo to si ji velice vážím především pro autorovu víru v slušného člověka, ať se v případě konfliktu ocitl, nezávisle na vlastní vůli, na té či oné straně konfliktu.