Camino

Camino https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515247/bmid_camino-dMD-515247.png 5 2 2

Vycházející slunce, padající hvězdy, úsměvy lidí, ale také únava, pochyby a vysílení. Jaké to je, odpojit se od internetu a jít 800 km pěšky přes Španělsko s těžkým batohem na zádech? Autor se vydává na pouť do Santiaga de Compostela, aby během náročného pochodu hledal odpovědi na vnitřní otázky. Cestou zažívá fyzické vyčerpání, pocity úzkosti i úžasná setkání, a za hranicí komfortní zóny získává nové pohledy na svět kolem a sám na sebe. Dokáže hlavní hrdina překonat překážky během dlouhé cesty? Jak se mu podaří zvládnout nejtěžší chvíle? Spatří nakonec cíl své pouti?... celý text

Přidat komentář

Jana_Hlus
09.02.2024 5 z 5

Útlá, přesto však pozoruhodná kniha o Caminu. Autor nejenom popisuje, kudy jde, co jí, kde spí, ale otevírá čtenáři i svůj duchovní svět. Mezi řádky skvěle vystihl podstatu pouti, skutečnou sounáležitost s ostatními poutníky, lidskost a pokoru, kterou jsem v mnoha jiných knihách o Svatojakubské cestě nenašla. Na to, jak je autor mladý, klobouk dolu! A krásné ilustrace jen podtrhly krásný dojem z knížky.

Tilte
12.07.2023 4 z 5

Postrehu a deniku z pouti do Santiaga vyslo spousta, presto stoji tahle knizka urcite za precteni!
Dychne z ni na vas presne to, proc se na pout vydat. Na pozadi setkani s krajinou, mistnimi obyvateli i ostatnimi poutniky a vlastnimi fyzickymi limity, prinasi pout spiritualni zazitky a hlubsi temata. Moc se mi libil styl vypraveni, odhodlani a otevrenost autora.
Navic text vyborne doplnuji puvabne ilustrace.


Štítky knihy

Santiago de Compostela

Autorovy knížky

2023  90%Camino

Kniha Camino je v

Přečtených2x
Chystám se číst2x
dalších seznamech1x